Atomic Kitten

Blue & Atomic Kitten lähevad 20nda juubeli puhul UK tuurile, mis toimub septembris & oktoobris 2022.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 26.03.2002 - 09:48
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 30.11.2021 - 18:21
Välismaine artist, Ansambel, R&B & Soul

1998:

Loodi kahe Liverpooli tüdruku poolt bänd Atomic Kitten. Nendeks tüdrukuteks olid Liz McLarnon ja Kerry Katona ning varsti liitus nendega Natasha Hamilton.

1999:

Selle aastal said neist Innocent Recordsi artistid ning esineti ansambli 911 kontsertidel soojendusbändina ning eelmisel aastal koos hitimeistritega ansamblist Steps. Ansambli esimeseks singliks sai 29.novembril ilmunud "Right Now", mis saavutas UK edetabelis 10 koha.

2000:

See aasta kujunes ansamblile väga põnevaks, sest esineti paljudes paikades üle maailma ning eriline edu saatis tüdrukuid Jaapanis kus anti välja ka täispikk album nimega samuti "Right Now", mille uuem versioon ilmus Inglismaal alles 23.oktoobril. Veel enne seda oldi aga edetabelis esindatud kolme eduka singliga: 'See Ya' (27.märts ja number 6), 'I Want Your Love' (03.juuli ja number 10) ning 'Follow Me' (09.oktoober ja number 20). Tüdrukute album sisaldas kõiki nelja suurt hitti ent tõelised pärlid olid hoopiski just mitte niivõrd tempokad lood vaid hoopis aeglasema rütmi ja meeldiva meloodiaga plaadi kolmas lugu Cradle ning üsna omapärane kuues lugu Whole Again, millest sai ka viies singel sellelt menukalt plaadilt.

2001:

29.jaanuaril ilmuski nende tänaseks kõige menukamaks kujunenud singel "Whole Again", mida müüdi fantastiliselt üle miljoni singelplaadi. “Whole Again” anti välja kahe CD-na ja tüdrukud andsid siin endast parima ning see oli tõeliselt hea meeleolukas keskmise rütmiga tantsulugu ja mõnusad naljakad sõnad andsid siia palju juurde. Kokku lasti nimilugu nautida meil lausa neljas eri versioonis ning lisaks oli plaadil veel seni avaldamata laul “Holiday”. Üllatusena lisati viimase loona kunagine tantsusaalide hitt “Locomotion”, mis oli aastaid tagasi ka Austraalia staari Kylie Minogue esimeseks hitiks.

"Whole Again” oli samas pöördepunktiks ansambli ajaloos, sest juba 05.veebruaril lahkus ansamblist Kerry Katona (sünd. 06.septembril 1980, ülal pildil paremal) ning nagu paroodiaks kõlavad singlilt saatusliku sõnad 'Looking back on when we first met!', mille tähendus nende kirjutamise ajal pool aastat tagasi ei olnudki mõeldud veel nii nagu see täna kõlas. Kerry lahkus bändist ning põhjuseks on just sügisel sündiv laps, kelle isaks on Westlife’i Bryan.

Atomic Kitten tegutseb edasi, sest sellist noort menubändi ei saa ometi lasta laiali joosta. Uueks liikmeks sai 23-aastane Jenny Frost, kes oli meile seni tuntud Inglismaad Eurovisioonil esindanud bändist Precious. Nüüd asus Atomic Kitten "Right Now" plaati uuesti välja andma juba praeguses koosseisus ning plaat ilmus UK-s 06.augustil. Endistele edukatele lugudele lisandus kolm uuemat, millest nimetaksin siin "Tomorrow And Tonight", "You Are" ning viimaseks singliks valitud "Eternal Flame". Singel ilmus juba 23.juulil, 2001 ning kunagist ansambli Bangles hitti laulab taas Natasha ning teised tüdrukud osalevad taustalauljatena. "Eternal Flame" tõusis jällegi UK-s number üheks ent eelmise singli edust jäi seekordne võit tagsihoidlikumaks. Ometi tuleb auga tunnistada, et nii võrratut ansamblit kui Atomic Kitten, annab praegu Inglismaal vastu panna, sest nad on väga head lauljad, neil kõigil on silmipimestav välimus ning nad oskavad tõeliselt hästi nalja teha ning mis kõige tähtsam - kõik nad on omaette isiksused ning moodustavad tugeva kolmiku. Järgmise singlina ilmus Atomic Kittenilt "You Are", mida iseloomustaksin taas kõige kuumemate ja parimate sõnadega.

2002:

Atomic Kitten annab välja uue singli 20.mail. Selleks saab juba järgmiselt albumilt lugu “It’s OK”, mille video plaanitakse filmida Lõuna-Aafrikas.

Atomic Kitten laulja Natasha Hamilton ja endine ansambli Westlife turvamees Fran Cosgrove said pisipoja vanemateks. Juba märtsis levis kulutulena uudispomm Natasha rasedusest ning nüüd 24.augusti päeval kell 15.33 sündiski pisike Josh. Laps kaalus 3,515 kg ning tema täisnimi on Joshua Hamilton Cosgrove. Lapse hellitusnimi Josh on Natasha vanaisa George hüüdnimi. Laps sündis Natasha kodulinnas Liverpoolis keisrilõikega.

Lapseootel Natasha töötas koos ansambliga meeletult uue albumi lindistamisel ning alles 07.juulil andis ta viimase kontserdi Londonis kuulsa raadiojaama 95.8 Capital FM suvepeol “Party In The Park“. Atomic Kitten annab uue singli välja 26.augustil ning selleks on uues kuues Blondie hitt “The Tide Is High (Get The Feeling)“, mille videot MTV Hits praegu hoolega näitab.

Ansambli teine LP nimega "Feels So Good" jõuab poodidesse 09.septembril ning see sisaldab 14 laulu, mis jätkavad mõnusat r&b stiili. Plaadi nimiloo kaasautoriks on Kylie Minogue ning üsna Kylie rütmi ja ülesehitusega see tümpsakas laul ongi. Plaadi parimad palad on aga kindlasti avalugu “It’s OK!”, “Love Doesn’t Have To Hurt” ning plaadi viimane mõnus aeglane lugu “No One Loves You (Like I Love You)”.

Atomic Kitten järgmine singel ilmub 25-ndal novembril ja suureks fännide rõõmuks kuuleb sellel lausa kahte lugu. Esimene neist on ansambli viimase LP üks kauneimaid aeglasemaid lugusid 'The Last Goodbye“ ning teine on särtsakas “Be With You“, mis ei mahtunudki viimasele plaadile. Tüdrukud filmisid mõlemale loole eraldi videod ning eriti kulukas, 500 00 naela maksma läinud “The Last Goodbye“ on juba näitamist leidnud telekaski. Loomulikult filmiti see nende koduses Liverpoolis ning kaasa lööb siin ansambliga taasühinenud Natasha.

2003:

Neljandaks singliks LP-lt "Feels So Good" saab uus remix loost "Love Doesn't Have To Hurt". Singel ilmub UK-s 10.märtsil ning selle video esmaesitlus oli 22.veebruaril. "Love Doesn't Have To Hurt" autoriteks on endise bändi The Bangles liikmed. Kellelt coverdati eelmisel plaadil ka lugu "Eternal Flame". Uus singlimiks saab olema pisut teistsugune kui Atomic Kitten seda plaadil esitas ning see on üsna kena üllatus.

2003 aasta sügis tähistab ansambli kolmanda albumi ilmumist ning plaat nimega "Ladie's Night" antakse välja 10.novembril. Tüdrukud on plaadile ise kirjutanud üheksa lugu ning enamuse plaadist on miksinud tiim Ash & Martin. Plaadi esimese singli autoriteks on aga Richard Stannard & Julian Gallagher ning see kannab nime "If You Come To Me". Lugu on ballaadilik ning ilmub ametlikult UK-s 27.oktoobril. Maxi-singlil kuuleme veel üht uut tempokamat Natasha kirjutatud lugu “So Right“ ning lisaks veel miksi eelmise plaadi loost “Feels So Good“. Multimeedia osas pakutakse albumi pildigaleriid ja muud stuffi ning reklaamilõike varsti tulevalt duubel-dvd-lt “Kittens Diaries“. Meie lehelt leiad allpool multimeedia osas uue plaadi wallpaperi, ise tegin, vot.

Kolmandal albumil on tüdrukud näinud kõvasti rohkem professionaalset vaeva ning album polegi nii kokku klopsitud kui nende eelmine LP ja jätab kuulamisel täiusliku mulje. Kuigi suurem hoog on pandud esimesse kolme palasse “Ladies Night“, “Be With You“ ning naljakasse “Don't Go Breaking My Heart“, jätkavad kaks järgmist aeglasemat tüdrukuile nii omast tantsisklevat r&b stiili lugudes “If You Come To Me“ ja “Believer“, millest viimane on eriti kena kooriosaga. Seekordsel plaadil domineerib enamus lugudes üllatusena soolodes hoopiski Lil ning imestada jätab seegi, et need lood on enamuses tema enda kirjutatud. Nimetaksin siin kahte – hoogsat tantsulugu “Somebody Like You“ ja mõneti omaaegset tähte Kate Bush’i meenutama panev lõpuballaad “Someone Like Me“. Eraldi ära tasuks märkida veel lugu “Nothing in the World", millest võiks loota ühte singlitki. Ometi ilmub järgmise singlina seekord hoogne avalugu “Ladies Night“ ise ja seda juba 08.detsembril 2003.

Singel “Ladies Night“ on tegelikult cover ning pärineb originaalis 1979 aastast ning siis esitas seda lugu Kool And The Gang. Kõmu tekitab aga hoopiski rohkem loo video, milles tüdrukuid näidatakse üsna siivutult ja selle loojaks on Cameron Casey. Just selline action-video aitab kindlasti tõsta ansambli singlite müüginumbreid, sest just singlites pärineb Atomic Kitten edu. Neid on seni ju müüdud maailmas rohkem kui viis miljonit, millele albumite müüginumber vastab kõigest kolmega.

2004:

2004 aastal on Atomic Kitten plaaninud aktiivsest tegevusest loobuda, sest trio liikmed Jenny ja Liz on tüdinud, et õnnelik ema Natasha jätab pidevalt vahele kontserte ja ülesastumisi, saades samal ajal teistega võrdset esinemistasu. Ansambel teeb aastase pausi, et Natasha saaks oma 14-kuuse poja Josh´iga rohkem aega veeta. Jenny ja Liz on edaspidi seotud oma sooloprojektidega ning kavatsevad mõlemad peagi välja anda singleid.

Ansambel annab veel märtsis 2004 välja Greatest Hits albumi, millel leiduvad nende senised 14 ilmunud singlit ning lisaks veel üllatuslugusid. Selle plaadi reklaamisinglina on plaanitud välja anda "Someone Like Me", mis on pärit albumilt "Ladies Night". Ometi ei tea veel keegi lõplikult kas bänd enam uuesti selles koosseisus taasühineb.

19.aprillil 2004 jõudis müügile Atomic Kitten viimane DVD, mis sisaldab nende täispikka kontserti Wembley Arenal Londonis ning absoluutselt kõiki seni valminud muusikavideosi, kaasaarvatud isegi üks ilusaimaid lugusid "Cradle"!

28.juunil 2004 teatasid Tash ja tema märtsis 2003 leitud uus boyfriend Gavin Hatcher, et jaanuaris 2005 on oodata nende lapse sündi. See on juba Tashi teine laps ning nüüd on ka lõplikult selge, miks ta bändis enam kuidagi kaasa lüüa ei saa. Noored on kolinud juba uude kodusse East Londonis.

Jenny Frost abiellus 31.detsembril oma kauaaegse kihlatu Dominic Thrupp’iga. Natasha Hamilton sünnitas 03.jaanuaril 2005 taas poja, kelle nimeks on Harry. Lapse isaks on temast viis aastat vanem tantsija Gavin Hatcher, kellega on Natasha koos elanud juba 18 kuud.

2005:

14.veebuaril 2005 anti välja uus singel ning see oli lõpuks fännide suur lemmik "Cradle", mis oli uute vokaalidega sisse lauldud ja ka värskema muusikalise kuue saanud.

02. mail 2005 ilmus Atomic Kitteni plaat "The Collection". Plaat sisaldab läbi aegade parimaid Atomic Kitteni lugusi.

29.augustil ilmus UK-s soolosinglina Jenny Frost "Crash Landing".

2006:

13.veebruaril 2006 tuli soolosingliga 'Woman In Love' välja Liz McLarnon ning saavutas UK edetabelis #5 koha.

Juunis 2006 Saksamaal toimunud jalgpalli MM-ile pühendas mängude maskott Goleo VI heliplaadi "Worldcup Hits 2006", millelt 16.juunil ilmus singlina "All together now (´strong together`)" ja seda esitas Atomic Kitten. Liverpooli tüdrukud sobisid omaaegsesse sama linna rave-bändi The Farm kaverisse päris kenasti.

2008:

19.jaanuaril 2008 esines bänd kodulinnas Liverpoolis uue looga "Anyone Who Had a Heart" ning nii algab nende comeback. Laulu autoriks on Dionne Warwick ning 1964 aastal oli see UK #1 Cilla Black esituses. Singel pärineb kogumikalbumilt "Liverpool - The Number Ones Album", millel selle linna kuulsamate artistide menulood. Uuele singlile on valminud ka video ning see ilmus 28.jaanuaril 2008.

Natasha Hamilton andis välja soolosingli "Round & Round", mis jõudis USA-s tantsuedetabeli to 10-sse.

2010

14.juunil sündis Natasha kolmas poeg Alfie Riad Erraji.

2011

Augustis abiellus Jenny Frost Ibizal hispaanlasest kallima Vicente Juan Spiteriga.

Natasha Hamilton andis välja singli "Ms Emotional", mis algselt pidi tulema juba aprillis 2010. Loo kaasautoriteks on Toby Gad ja Jim Beanz.

2013

31.jaanuaril 2013 algas inglise telejaamas ITV2 uus show "The Big Reunion", milleks ühines teiste bändide seas ka Atomic Kitten algses koosseisus Liz McLarnon, Kerry Katona, Natasha Hamilton.

19.märtsil uuenes bändi koduleht piltide, videote ja põneva materjaliga. Märtsi lõpus salvestasid tüdrukud uue loo “Till It Feels So Good“.

15.detsembril 2013 avaldati koos teistega heategevussingel "I Wish It Could Be Christmas Everyday". Osalevad veel Liberty X, 5ive, Blue, B*Witched, Honeyz ja 911.

Juulis lahutas Natasha kuus aastat kestnud abielu.

Oktoobrist 2013 tekkis Natashal suhe Ritchie Neville'iga ansamblist Five.

2014

Aprilli alguses 2014 sündis Kerry Katona viies laps, tütar Jorgie, kelle isaks on George Kay.

14.septembril 2014 abiellusid Kerry Katona ja George Kay.

22.septembril 2014 sündis Natasha Hamilton ja Ritchie Neville perre tütar Ella.

2015

Atomic Kitten kõik parimad lood tulid välja plaadil "Whole Again - The Best Of Atomic Kitten", mis ilmus 20.novembril 2015. Kokku 23.

2021

6.juulil 2021 üllatas Atomic Kitten ümbertehtud sõnadega looga "Whole Again" jalgpalli EM puhuks. Andy McCluskey kirjutatud loo uueks pealkirjaks on "Southgate You're the One (Football's Coming Home Again)".

2022

Blue & Atomic Kitten lähevad 20nda juubeli puhul UK tuurile, mis toimub septembris & oktoobris 2022.

Faktid

Nimi: Natasha Hamilton
Hüüdnimi: Tash
Sündis: 17.juuli, 1982
Tähtkuju: Vähk
Elukoht: Kensington, Liverpool, UK
Õed / vennad: 1 õde, Georgina
Abikaasa: Riad Erraji
Lapsed: Josh & Harry ja Alfie
Juuksed: Punakaspruunid
Silmad: Sinised
Pikkus: 165 cm
Hobid: Väljas käimine, tantsimine, lugemine
1ne ostetud singel: Virtual Insanity, Jamiroquai
1ne kontsert: Take That
Lemmik...
Jook: Piim, coca,värske apelsinimahl, tee
Toit: India karriga maitsestatud toidud, pizza
Värv: Must ja sinine
Parfüüm: Hugo Boss
Disainer: Miss Sixty
Lauljad: Barry White, Marvin Gaye ja Quincy Jones
Bändid: Steps, Dru Hill
Näitlejad: Tom Hanks, George Clooney
Filmid: Austin Powers II, Dirty dancing, Forest Gump
TV-show: Dawsons Creek, Brookside

Nimi: Elizabeth Margaret McLarnon
Hüüdnimi: Liz
Sündis: 10.aprill, 1981
Tähtkuju: Jäär
Elukoht: Liverpool, UK
Õed / vennad: 1 vend, Joe
Juuksed: Pruunid
Silmad: Sinised
Pikkus: 175 cm
Hobid: Ajakirjade lugemine, jalgpall
1ne ostetud singel: Snap - I've Got The Power
1ne kontsert: Boyzone
Lemmik...
Jook: Piim
Toit: Ema keedetud supp, kalatoidud
Värv: Sinine
Parfüüm: Dolce Vita
Disainer: Miss Sixty
Lauljad: Britney Spears
Bändid: Backstreet Boys
Näitlejad: Freddy Prince Jnr
Filmid: West Side Story
TV-show: Buffy, Sunset Beach, Eastenders

Täisnimi: Kerry Jayne Elizabeth Katona
Hüüdnimi: Kezzy
Sündis: 06.september 1980
Tähtkuju: Neitsi
Juuksed: Blond momendil
Silmad: Pruunid
Pikkus: 160 cm
Elukoht: Manchester, UK
Pere: ema Sue, kasuisa Arnold
Abikaasa: George Kay, abiellusid 14.09.2014
Lapsed: Molly Marie (2001), Lilly-Sue (2003), Heidi Elizabeth (2007), Maxwell Mark (2008), Jorgie (2014)
Eksabikaasad: Brian McFadden (2002–2006) & Mark Croft (2007–2011)

Muud huvitavat