Majorlilkween

17.jaanuaril 2023 avaldas Majorlilkween singli "Karma", mis on Ljadovi sõnul pop-punk girl power, kus sisemiselt õnnetu tüdruk jätab kõrvale mürgiste suhete mineviku ning leiab endas jõu ja iseseisvuse. Lugu sai inspiratsiooni tema isiklikus elus toimunust ning toored, teravad ja ausad laulusõnad on tema hinnangul täiuslik kontrast loo energilisele ja rõõmsale kõlale. "Karma" muusikavideo on inspireeritud kultusfilmist "Hocus Pocus". Filmis sunniti vanemat õde vastu tahtmist abielluma, kuid ta keeldus ja põgenes külarahva pahameele eest metsa, kus ta asus külarahvale tasumiseks õdedega koos nõiakunsti harrastama.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 28.08.2002 - 10:46
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 05.02.2023 - 08:59
Eesti artist, Sooloartist, Rap & Hip-Hop

Juba 16-aastasena maailma modellindusega vallutama läinud nooruke eestlanna Alexandra Elizabeth Ljadov on nüüd enda jaoks avastanud muusikamaailma ja astus artistina Majorlilkween avalikkuse ette 2019. aastal.

Alexandra on võtnud osa lugematutest moeshowdest ja olnud nii kampaania- kui ka kaanenägu mitmetele kõrgeprofiililistele moebrändidele ja -ajakirjadele nagu näiteks Saint Laurent, Agent Provocateur, Vogue ja Elle. Kui varem on mitmekülgselt andekas neiu oma loomingulist poolt väljendanud visuaalse pildi läbi ja loonud nii enese tarbeks kui ka tellimustööna erinevaid meeleolu-, moe- ja muusikavideoid, siis nüüd tundis ta, et aeg on küps otsesemaks sõnaliseks pöördumiseks.

"Mu tee muusika juurde sai alguse sõpradega naljatades freestyle'imisest. Tänaseks on sellest kujunenud sõltuvus, sest enese emotsioonide ja mõtete teksti panemine on minu jaoks kui teraapia. Olen valmis oma mõtteid maailmaga jagama," lausus ta.

28.märtsil 2019 ilmus Majorlilkween debüütsingel "Bound". Alexandra on loo autor nii muusikas kui sõnas ja on ka video lavastaja ja kaasmonteerija. ""Bound" sõnum on, et inimene kuulub ainult iseendale. Inglise keeles on väljend to this ego i am bound - sa ei pea tegema asju nii nagu teised tahavad või arvavad, et hea on. Enda elust tuleb välja lõigata negatiivsed mõjud ning oma väärtust peab teadma. Võib kõlada klišeena, aga päeva lõpuks pead sa ise õnnelik olema," võttis ta teema kokku.

13.juunil 2019 ilmus Majorlilkween videolugu "25 Playboy", kus esitas eestikeelse salmi räppar Genka. Video kajastab tema sõnul elu lõbusat ja pöörast poolt. Kuna loo biidis on tunda Aasia helisid, siis on sisse toodud ka anime. "Tule vaata videot ja ma viin su justkui tripile, ilma et oleksid midagi teinud."

5.septembril 2019 ilmus singel "Virgho". "Kirjutasin selle loo olles pikalt pausideta töötanud ja vajasin hädasti lihtsalt nn juhtme seinast välja tõmbamist ja üht vahetut lõbusat õhtut oma sõbrannadega. Loo beat tuli mulle jalutades pähe kui olin õhtul teel metroojaama ja märkasin, kuidas koheselt muutusid ka mu kõnnak, kehahoid ja kogu enesetunne. Kõik oli tunduvalt kirkamates värvides. Tantsisin kogu öö ja unustasin kõik muu, tundsin, et olen võitmatu," avas Majorlilkween singli sünniloo.

2.juulil 2020 tuli välja Majorlilkween lugu "Mojito", mille idee sündis Majorlilkweenil jaanuaris peale Miamis Jennifer Lopezi ja Shakira Superbowli esituse nägemist. "Mind on alati inspireerinud Ladina-Ameerika elavad tansturütmid ja üleüldine positiivne vibe, mis nendesse lugudesse süstitakse. Soovisin loosse kaasata kedagi, kel on ladina verd, seega võtsin ühendust oma hea tuttava räppar Blass 89-ga, kes kuulub East Coast 448 räpi crew'sse," ütles Majorlilkween.

7.jaanuaril 2021 ilmus koostööd USA räppari Bodega Bamziga singel “Venom”. “Venom sündis väga orgaaniliselt peale New Yorgi streetwear brändi KidSuper moeshow’d, millest mina ja Alex mõlemad osa võtsime. Show‘lt saime väga ägeda elamuse ning läksime saadud energia ja inspiratsiooniga otsejoones stuudiosse. Kui produtsent mängis beati, siis hakkasime mõlemad edasi-tagasi freestyle’ima ja nii lugu sündiski. Idee oli ühendada ja blendida “high fashion i don’t give a f**k attitude“, Bodega Bamzi hoodi ja iseloomuga. Loo sõnum on, et armasta iseennast ja tea, et sa oled “That Rich N***a“,” räägib “Venomi” saamisloost Bodega Bamz.

21.septembril 2021 avaldas Majorlilkween koostöös USA räppari Flipp Dineroga loo "Can I B Honest". "Can I B Honest" on minu ja Alexi kuum ja energeetiline duett. Minu loo tegelaskuju on mees, kellel on süda murtud ning, kes põgeneb oma mure eest arvuti mängu. Ma kirjutasin oma osa valmis ning Alex jälgis mu ideid ja mõttekäike ning me segasime kokku minu ja tema kõla ning rütmid," rääkis räppar Flipp Dinero. Loole valminud video autor on Majorlilkween ning USA -st pärit director SoKrispy. Majorlilkween iseloomustab videot kui virtuaalne küberstripiklubi, mis on ühtlasi ka mäng.

9.novembril 2021 tuli välja videosingel "Devil Wears Prada" ft. Rockstar Payso. Video lavastas So Krispy. Järgmine video oli 14.detsembril "Big Pimpin", mille lavastas Melissa Chilson.

2022 aastat alustas Majorlilkween r&b stiilis looga "ten 22". Modern Day Auteur & Alex Ljadov lavastatud video avaldati 23.veebruaril. Suure panuse andis losse Ebban Maeda produtsendi, miksija kui kitarristina.

17.mail 2022 tuli välja diskomuusika algusaastatest inspireeritud singel "So Toxic", mis on glamuurne kummardus ikoonilisele Studio 54 ajastule New Yorgis. Muusikavideos soovis artist edasi anda 1970-ndate teleshow sarnast atmosfääri. Videost leiab viiteid Cheri versioonile hitist "Disco Inferno".

6.septembril 2022 avaldas Majorlilkween koos Atlanta räppari Bali Baby'ga videosingli "Rogue". "Olles näinud oma ema võitlust ebarealistlike ootustega, mida sotsiaalmeedia naistele seab, tundsin, et sain inspiratsiooni vaimselt kahjulike ilunormide vaidlustamiseks," selgitas tausta Ljadov.

16.detsembril 2022 tuli välja Majorlilkween r&b stiilis lugu "Girl On Internet". Video autoriteks Modern Day Auteur & Alex Ljadov.

17.jaanuaril 2023 avaldas Majorlilkween singli "Karma", mis on Ljadovi sõnul pop-punk girl power, kus sisemiselt õnnetu tüdruk jätab kõrvale mürgiste suhete mineviku ning leiab endas jõu ja iseseisvuse. Lugu sai inspiratsiooni tema isiklikus elus toimunust ning toored, teravad ja ausad laulusõnad on tema hinnangul täiuslik kontrast loo energilisele ja rõõmsale kõlale. "Karma" muusikavideo on inspireeritud kultusfilmist "Hocus Pocus". Filmis sunniti vanemat õde vastu tahtmist abielluma, kuid ta keeldus ja põgenes külarahva pahameele eest metsa, kus ta asus külarahvale tasumiseks õdedega koos nõiakunsti harrastama.

Faktid

Artistinimi: Majorlilkween
Pärisnimi: Alexandra Elizabeth Ljadov
Sünnipäev: 1.september 1997
Silmad: sinised
Juuksed: blondid
Pikkus: 1,78 m

Muud huvitavat

Seotud videod

Majorlilkween - Karma
Majorlilkween - Karma

Artist: Majorlilkween

Lugu: Karma

Aasta: 2023