Headhunterz

Headhunterz esines Pärnus rannas 17.augustil Weekend Festival Balticul ning samal ööl järelpeol klubis Sunset.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 15.07.2004 - 20:34
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 18.08.2018 - 09:43
Välismaine artist, Sooloartist, Electronic & Dance

Headhunterz on maailma edukaim hardstyle artist, kes on müünud miljoneid albumeid ja saavutanud midagi ületamatut ja just seepärast austab teda kogu Hardstyle skene muusikapere ning teda armastavad miljonid fännid üle kogu maailma. Ta on esimene hard dance stiili artist, kes jõudis Dj Mag Top 100 tabelisse.

Hollandi EDM artist Headhunterz alustas oma karjääri 2005. aastal ning temast sai kiiresti üks maailma juhtivaid hardstyle’i DJ-sid ja produtsente. Hedhunterz muusikamõjudest on jõudnud hardstyle kuulajateni üle kogu maailma. Tuntuimad lood on "Rock Civilization", "Forever az One" , "End of my Existence". Täispikad albumid olid "Rock Civilization" (2007) ja "Studio Sessions" (2010). Headhunterz oli 14.oktoobril 2011 Tallinnas, Club von Überblingenis hardstyle muusika fännidele pühendatud peo Hardside peaesinejaks.

2014. aastal teatas ta, et jätab hardstyle'i ja soovib end proovile panna teistes elektroonilise muusikastiilides. Headhunterz tõi selle muusikastiili juurde trance meloodia ning "pitchitud kicki" ehk tuunitud trummi ning nii jõudis tema muusika üha enam ka mainstream raadiotesse. 4. aprillil 2015 astus Headhunterz üles Tallinnas klubis Factory.

Headhunterz koostööpartneriteks on olnud Krewella, W&W, Carnage, Crystal Lake, Hardwell, Reunify, R3hab ja Steve Aoki. Tähelepanuväärseimad stuudiolood on olnud "The Universe Is Ours", "The Power of Now", "To Be Me" ja "Won’t Stop Rocking". Remiksijana on teda tunnustanud edetabelihittide eest Kaskade, Hardwell, Armin van Buuren, Zedd ja Avicii.

Märtsis 2015 ilmus Headhunterz superhitt "Once Again" ning edasi tuli ühistöö Headhunterz & Crystal Lake "Live Your Life". Järgnesid koostööd artistidega W&W, Steve Aoki R3HAB. 9.mail 2016 tuli uus lugu "Kundalini" koos Skytechiga. 26.juunil ilmus Headhunterz ja KSHMR singel "Dharma" Spinnin' Recordsilt.

Headhunterz esines 5.augustil 2016 Pärnu rannas Weekend Festival Balticul. Aasta lõpus tulid Headhunterz ja Wildstylez lagedale Project One nime all looga "Luminosity".

21.veebruaril 2017 avaldas Ultra Records Headhunterz uue singli “Landslide”.

Headhunterz esines Pärnus rannas 17.augustil Weekend Festival Balticul ning samal ööl järelpeol klubis Sunset.

Faktid

Willem Rebergen
12.09.1985 Veenendaal, Holland

Muud huvitavat