Elephants From Neptune

15.märtsil 2024 tähistas Ivo Linna kontserdiga Unibet Arenal oma 75. sünnipäeva. Laval olid lisaks Supernova, Robert Linna, Ott Lepland, Maarja-Liis Ilus, Rolf Roosalu, Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 24.04.2013 - 14:36
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 15.03.2024 - 21:57
Eesti artist, Ansambel, Rock

2010 aasta suvel maandus Eesti muusikaplaneedil kosmilise nimega riff-rocki bänd Elephants From Neptune. Kaks aastat hiljem kiideti psühhedeelsete kalduvustega Elevante nii meil ja mujal. Neilt on ilmunud stuudioalbum ja seljataha on jäänud hulk suurkontserte (sh. Kaiser Chiefsi, Wooden Shjipsi ja Red Hot Chili Peppersi soojendajana).

Markko Reinbergist ja Jon-Arnold Mikiverist said ühe tänava poisid 1990ndate alguses, kui Joni isa Mikk Mikiver Võsule suvila ostis. Sihvakate mändide varju ehitatud maja valge puitlaudis kõneleb uhkest ajaloost – selle eelmine omanik oli armastatud ooperilaulja Georg Ots. Võsu õhustik mõjus noormeestele sedavõrd inspireerivalt, et kui nendega liitusid ka Robert Linna ja Rain Joona ning sõpradest said bändikaaslased, käidi maja pööningutoas ka talvel mõtteid kogumas.

Augustis 2010 tundsid neli kutti, et nad teevad midagi ägedat. Kui selgus, et Marko sai Inglismaale ülikooli, lepiti kähku kokku esimene kontsert. See õnnestus ja tekitas isu.

Bändi nimi pärineb Ulmekirjanik Mike Resnick novellist “The Elephants on Neptune”, kus elevantidel saab ühel hetkel mõõt täis sellest, kuidas inimkond loodusressursse raiskab, ja nad kolivad Neptuunile. Inimesed lähevad neile järele ja paluvad elevantidel end päästa.

Elephants From Neptune on ettearvamatu nagu rotveiler spordikotis. Nende nelja tüübi nakatavat rifirokki on võrreldud nii Queens Of The Stone Age kui Foo Fightersiga. Nende looming on saanud Eesti alternatiivmuusika skene lemmikuks ja pälvinud ka kriitikute poolehoiu. Üleilma mõjukas muusikablogi Drowned in Sound nimetas neid 2012 aasta Tallinn Music Weeki parimaks Eesti bändiks.

13.oktoobril 2011 soojendati Tallinnas Briti bändi Kaiser Chiefs ning 2012.aasta juulis oldi erikülaliseks maailmakuulsa USA rokkbändi Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdil, kus esineti ligi 30 000 publiku ees. Bänd on esinenud lisaks Lätis festivalidel Positivus ja Summer Sound, Leedus Vilnius Music Weekil kui ka Soomes Valoa festivalil ning MARS festivalil.

Elephants From Neptune esikalbum ilmus 5.aprillil 2012 ning seda esitleti kolme kontserdiga Tallinn Music Weekil. “Ega seda plaati vist Karlita ei oleks,” viitab Jon lisaks helirežissöör Ivanile Elevantside bändiperre kuuluvale mänedžerile Karl Sirelpuule, “tema ütles, et võtame ja hakkame nüüd tegema.” Ja hakkasidki. Kuulasid koos Ivaniga läbi bändi repertuaari, valisid välja lood, Karl andis omas mullis elavatele bändimeestele kõrvalpilgu... “See plaat on tõlgendus meie kontserdist,” iseloomustab Robert 11-loolist helikandjat. Plaadi esiksingel oli 28.märtsil “Can't Come In“. 26.juunil esitleti teise loo “Serpent“ videot. Juulis 2012 ilmus singel “You Are The Sun, I Am The Moon“.

Elephants From Neptune andis 27.veebruaril 2013 välja oma esimese kolmest EP'st pealkirjaga "I". Esimene singel "Make It Happen" tuli 13.veebruaril ning alates 27. veebruarist on kõigil võimalus kolmelooline EP endale bändi Facebooki lehelt tasuta alla laadida. "Anname oma EP kuulajatele tasuta, sest nii jõuab meie muusika rohkemate inimesteni," selgitab bändi solist Robert Linna.

Bänd astus taas üles Tallinn Music Week 2013 programmis ning 11.aprillil võis nende pooletunnist kontserti näha telesaates R2 Live. Kontserdil kõlas ka täiesti uus lugu "I Went To The Desert".

Aprillis 2013 sõlmiti leping Soome muusikaagentuuriga Fullsteam Agency, mis esindab erinevatel territooriumidel selliseid bände nagu näiteks Disco Ensemble, Rubik, Michael Monroe ning ka Eesti hetke edukaimat ansamblit Ewert and The Two Dragons. Lisaks on agentuuri hingekirjas ka Von Hertzen Brothers, kellega koos Elephants From Neptune juba 1. juunil Rock Cafe's kontserdi annab.

25.aprillil 2013 valliti Elephants From Neptune Tallinn Music Weeki peatoetaja Skype’i poolt viiendat aastat välja antava auhinna võitjaks. Koos maineka tiitliga Skype’s Go Change the World Award kaasneb bändile ka €3500 suurune rahaline preemia.

Elephants From Neptune teist osa EP-de triloogiast oli võimalik kuulda esitluskontsertidel nii Tallinnas, Tartus, Viljandis kui ka Londonis. Elevantide esimene kontsert Inglismaal toimus 26. aprillil Londonis, klubis The Miller, ning seda toetasid Eesti Muusika Eksport ja Eesti Autorite Ühing.

3.mail 2013 esmaesitleti R2 saates "Kuulderaadius" lugu "Blue Lightning" EP-lt "II". 1.juunil 2013 soojendati kontsertklubis Rock Cafe Soome rockbändi Von Hertzen Brothers.

29.juunil 2013 esines bänd mainekal festivalil Rock The Beach Hietaniemi rannas Helsingis.

4.juulil 2013 avaldati "Blue Lightning" muusikavideo, mille produtseeris Andzei Matsukevits. 70-ndatest inspireeritud temaatikat aitab edasi kanda Triinu Paomets.

Elephants From Neptune esines Positivus Festivalil Lätimaal 19.juulil 2013 Nordea laval ja teist korda samal õhtul laval nimega Palladium. 2.augustil 2013 esineti Intsikurmu Muusikafestivalil Põlvas.

Elephants from Neptune esines 7.septembril Vasaros Terasa vabaõhulaval Vilnius Music Weekil.

18.oktoobril 2013 astuti üles põnevatele ja päevakajalistele uutele artistidele keskendunud Lost in Music festivalil Tamperes.

27.detsembri õhtul tõmbas bänd käima ETV otsepildis Eesti Spordiaasta Tähed 2013 gala looga "Make It Happen".

17. jaanuaril 2014 esines ansambel Euroopa suurimal ja olulisimal värskele muusikale keskendunud festivalil Eurosonic Hollandi linnas nimega Groningen.

29.märtsil 2014 esines bänd Rock Cafes Tallinn Music Week raames, 24.mail 2014 Tartus Indiefestil ja 7.juunil 2014 astuti lavale Kohilas Tohisoo mõisapargis toimunud Kaparock muusikafestival.

Elephants From Neptune teine täispikk stuudioalbum "Pressure & Pleasure" ilmus 13.oktoobril 2014. Esimene singel "Unriddle Me" avaldati 25.septembril.

"Võtsime rahulikult aja maha, kirjutasime ligi 20-25 täiesti uut lugu ning üritasime neist maksimumi kätte saada,“ avab bändi solist ja kitarrist Robert Linna ligi neli kuud kestnud salvestusprotsessi tagamaid. „Eesmärk oli teha plaat, mille kõik 11 lugu oleksid maksimaalselt head ning mis moodustaksid värske ja unustamatu terviku. Need lood annavad märku bändi arengust nii kirjutamise, arranžeerimise, esituse kui ka helikvaliteedi osas. Neis on äike, neis on jõud, neis on sõnum,” sõnas Linna.

Tulevasi kontserte kommenteerides sõnas trummar Jon Mikiver kindlameelselt, et need saavad olema kõige kõvemad kontserdid, mis bänd kunagi andnud on. "Higi, veri ja pisarad ühes välgutormis. Igasse linna jääb oma jälg," lubas ta.

6.novembril astus bänd üles Tartus, Genialistide Klubis. 7. ja 8.novembril toimusid kontserdid värskelt renoveeritud Von Krahli Teatris. 15.novembril toimus kontsert Pärnu rokiklubis Volume ja 21.novembril Viljandis klubis Cheers.

21.veebruaril 2015 võistles lugu “Unriddle Me” Eesti Laul 2015 finaalis. Elephants From Neptune astus looga üles Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial 15.jaanuaril Nordea Kontserdimajas, võites samas Aasta Rockalbumi auhinna.

Elephants From Neptune andis 3.märtsil välja video loole "Flowers" ning esitles vinüülplaati kontsertidega 5. märtsil Genialistide klubis, Tartus ja 7. märtsil klubis Sinilind, Tallinnas.

26.märtsil esineti Tallinn Music Week raames Sinilinnus.

7.juunil kostitas Elephants From Neptune külalisi hoogsa rifirokiga Milanos maailmanäitusel EXPO Eesti rahvuspäeval. 1.juulil soojendati Placebo kontserti Tallinna Lauluväljakul Õllesummeril.

23.septembril 2015 alustas Elephants From Neptune Euroopa miniturneed kontsertidega Soomes, Leedus, Poolas, Austrias, Slovakkias ja Ungaris. Tuuri viimase peatusena esineti 10.oktoobril Tallinnas, kus bänd andis oma karjääri seni suurima kontserdi uuenenud Rock Cafés.

Elephants From Neptune avaldas 5.septembril loo pealkirjaga "Oh No". Muusikavideo režissöör on Maria Reinup. Singel kõlab ka elevantide täispikal albumil, mis ilmus 28.septembril 2016. "Muusikasõbrad võivad oodata ühte reaalset, ehedat, ausat Elephantsi plaati. Eelkõige just selles mõttes, et plaat on 100% ise produtseeritud ja täpselt selline nagu me ise tahame,” kommenteeris bänd.

25.oktoobril tuli välja teine singel "Take 'Em Out", mida saadab Rahvusringhäälingu stuudios filmitud live video. 11-loolise albumi “Oh No” esitluskontserdid toimusid 28.oktoobril Tartus, Erinevate Tubade Klubis ning 29.oktoobril Tallinnas, Kultuurikatlas.

Elephants from Neptune võitis 26.jaanuaril Eesti Muusikaauhinnad 2017 auhinnagalal aasta rockalbumi ning aasta ansambli tiitli.

7.märtsil tuli välja August Varustini loodud animatsioonvideo loole "Huntin' Cobras". 9.märtsil alagab Tartust kontserttuur.

1.juunil toimus Tallinna uues lokaalis, aadressil Uus 25, bändi video “Riot Disco” esitlus koos kuuma kontserdiga. Lugu “Riot Disco” on pärit bändi eelmise aasta septembris ilmunud plaadilt “Oh No” ning video režissööriks on Maria Reinup. Peaosas näitlejad Märt Pius ja Priit Pius.

Elephants from Neptune oli üheks soojendusesinejaks Riias 21.juunil 2017 toimunud Foo Fighters kontserdil. 8.juulil astuti üles Õllesummeri A-laval.

Elephants From Neptune 2016 aasta lõpul ilmunud muusikavideo loole "Oh No" valiti Riia filmifestivalil parimaks Baltikumi muusikavideoks. Režissööri Maria Reinupi sõnul on selline võit väga suur asi. "Eriti seetõttu, et rahvusvaheline filmifestival tunnustab seda tööd, mis läheb muusikavideo tegemisse," ütles ta ja lisas, et muusikavideod on enamasti olematu eelarve ja mäekõrguse entusiasmiga tehtud projektid.

3.novembril 2017 tuli bändilt välja kaks uut lugu - "Love Drinks Me" ja "Barricade (Part 1)", mida saab kuulata ametlikul lehel.

Elephants From Neptune rõõmustas 13.märtsil 2018 fänne värske muusikavideoga “Love Drinks Me”, mille režisööriks Rait Kangur.

5.oktoobril ilmus 9-looline eestikeelne rockalbum Kuradi Saare nime all. End Eesti rocki päästjateks tituleerinud kollektiivi esimene singel “Vapustav Maailm” anti välja 25.augustil. “Kuradi Saar on nagu unenägu maailmast, kus ookeanid möllavad, välke püütakse palja käega ja kella ei vaadata. See on midagi, mis ehk tõukaks ka teisi vahel turvalisest mugavusest välja ja “kuradi saarele” minema,” kirjeldab end bänd. “Valel on kaunid jalad” on koos albumiga ilmunud videosingel, mis iseloomustab Robert Linna jaoks ka plaadi tegemise protsessi: “Ei ole vaja üle mõelda, tuleb lihtsalt usaldada oma vaistu ja olla aus oma sõprade, oma rahva ja iseenda vastu,” lisab bändi solist Linna. Kuradi Saare plaadiesitluskontsert toimus 9.novembril Tallinnas Erinevate Tubade Klubis.

21.juunil 2021 avaldas Robert Linna plaadifirma Funk Embassy Records Bandcampis oma esimese soolosingli nimega "Õnn". "Praegu tundub täpselt see aeg teha asju, mis ennast õnnelikuks teevad. Sellest ka loo idee. Õnn on meis kõigis olemas, me peame ennast tundma õppima ja olema õnnelikud oma elu üle, eriti just rasketel aegadel. Need väikesed tantsusammud algavad ikka iseenesest," ütles Linna ja lisas, et kõik loos kuuldavad instrumendid on tema enda sisse mängitud, sest pillimäng teeb ta õnnelikuks.

Elephants From Neptune ja Põhja Konn astusid 22.juulil üles klubi Laev välialal.

Robert Linna osales 18.augustil ilmunud Rainer Ild albumil loos "Moist".

Robert Linna osales Ivo Linna 26.novembril ilmunud duettide albumil lugudes “Ma olen siin” ja “Veel üks laul”.

Elephants From Neptune oli pärast mitmeaastast pausi tagasi lavalaudadel, tähistades kümne aasta möödumist 2012. aastal ilmunud omanimelisest debüütalbumist. "10 aastat on möödunud nagu linnulennul. Oleme väga elevil, et saame juurte juurde tagasi minna ja mängida kõik need lood, millest asi alguse sai," sõnas bändi solist ja kitarrist Robert Linna. Esimesele albumile pühendatud kontserdid toimusid 29.aprillil Tartus, Genialistide Klubis ja 30.aprillil Tallinnas, klubis Uus Laine.

Jon Mikiver andis 16.juunil välja oma esimese soolosingli pealkirjaga "Since You Went Away". Ka R2 saatejuhina tuntud muusiku Jon Mikiveri debüüt-soolosingel pärineb peagi ilmuvalt lühialbumilt. Loo kirjutas ja kõik instrumendid mängis sisse Jon Mikiver ise.

2. ja 3. juulil toimus Rakvere staadionil Meeste Tantsupidu 4 Venda, mis jutustas seekord loo nelja Eesti soost venna kulgemisest läbi erinevate ajajoonte eestlaste kujunemisloos. Ürituse raames avalikustati teisipäeva, 21. juuni õhtul Robert Linna esitatud laulu “Linnamehe moodi” muusikavideo, mis võeti üles Tallinna vanalinnas. Värske loo “Linnamehe moodi” viisi autorid on Madis Orav, Peep Pihlak ja Ago Niglas, sõnad kirjutas Aapo Ilves.

2.augustil astus Rakvere Vallimäel üles poproki suurnimi TOTO. Bänd valis oma Rakvere kontserdi avaesinejaks kohaliku ansambli Elephants from Neptune. Robert Linna lausus, et nad on kõik juba lapsepõlvest peale fännanud TOTO loomingut. "Nad on nii tehnilises kui ka loomingulises mõttes meile eeskujuks. Ja olla nüüd ühel laval nende legendidega on eepiline!" lausus Linna.

Joni Mikiver avaldas uue singli "Coming Home Tonight" oma järgmisel nädalal ilmuvalt debüütlühialbumilt "Jondog". "See on kindlasti plaadi kõige sensuaalsem ja pehmem lugu, kergete blues'i mõjutustega. Mõeldud ennekõike inimestele, kes keset ööd oma partnerit kaugelt teelt koju ootavad ning ei saa enne magama, kui nad lõpuks kohale jõuavad," selgitas Mikiver.

Jon Mikiver andis 18.augustil välja debüütalbumi "Jondog". Kuue looga plaadi loomisel aitasid Mikiveri Jonas Kaarnamets, Anett, Kostja Tsõbulevski kui ka bändikaaslased. Plaadi miksis ja masterdas Magnus Andre, kujunduse autor on Timo Tiivas.

Elephants From Neptune avaldas 8.septembril videosingli "Motel Blue", mille režissöör on Ako Lehemets. ""Motel Blue on tagasivaade Elephantsi senisele teekonnale ja mõnes mõttes ka minu isiklikule teekonnale muusikuna. See peegeldub ka sõnades, et see pole alati olnud lihtne, aga selleks, et elus edasi liikuda, tuleb hoida pea püsti ja mõelda positiivselt," märkis solist Robert Linna.

27.oktoobril ilmus uus album "Boogieland", mis on inspireeritud 1970-ndate kõrberokist ning selles on segunevad omavahel müstika, pühhedeelia, mexicana ja rock'n'roll. “Ma julgeks öelda, et tegemist on kõige märkimisväärsema plaadiga meie senises ajaloos. See on meie kõige kauem kirjutatud teos, ning ta on mitmekülgne nii lugude kui ka kõlapildi poolest. Oma ettekujuteldava kõrbemotelli kontseptsioonist lähtudes valisime kümnete demode seast kokku kõige paremini sobivad “episoodid”, mis moodustavad terviku nimega “Boogieland”. Ta on eelmiste plaatidega võrreldes kindlasti filmilikum ning küpsem, kohati tumedam ja müstitsismi täis, ning tänapäeva traditsioonilisi popmuusika formaate hülgav. Kutsume sind lahtise autoga sõidule läbi kõrbe, kus silmapiiril/horisondil vaid lõputu liiv ja maantee, ning sumeda kulgemise oluliseim osa on teekond, mitte sihtpunkt,” rääkis trummar Jon Mikiver.

Albumi ilmumist tähistas ansambel kolmes linnas toimunud esitlustuuriga: 18. novembril Tallinnas Kinomajas, 25. novembril Pärnus Wunderbaaris ja 2. detsembril Tartus Genialistide Klubis. Bändiga tegi esitlustuuri kaasa ajakirjanik Jüri Muttika, kel valmis 27.detsembriks koos Rasmus Puksmanniga tuurist lühidokumentaal. “Paar kaadrit liikuvat pilti ütleb rohkem, kui sada sõna. Elevantide kauaoodatud uus plaat kõlab laivis kuidagi eriti hinge minevalt. Püüdsime koos kolleegiga Postimehest Rasmus Puksmanniga vähemasti mingi protsendi sellest tuurivaibist ka üles filmida, et vahvat elamust nendega jagada, kes kontsertidele ei jõudnud. Õnneks seda elamust saab veelkord kogeda, sest tuurile tekkis ootamatult tänaõhtune lisakontsert. Kavatsen kohal olla, ja harjumusest võtan ka kaamera kaasa. Sest iga Elephantside laiv on ainulaadne,” kommenteeris Jüri Muttika.

28.detsembril andis rokkbänd Elephants From Neptune Fotografiskas uue albumi “Boogieland” lisakontserdi, kus erikülalisena astus lavale Ouu.

26.jaanuaril toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2023 galal võitis Elephants From Nepune "Motel Blue" aasta rockalbumi tiitli.

Tanel Padar, Ott Lepland ja Robert Linna esitasi legendaarse ansambli Rock Hotel’i aegumatuid hitte. "Tähti üheks õhtuks" kontserdid olid 20.jaanuaril Pärnu Kontserdimajas, 27.jaanuaril Vanemuise Kontserdimajas Tartus ja 28.jaanuaril Alexela Kontserdimajas Tallinnas.

8.veebruaril tuli välja muusikavideo loole “ITTALTFIO”, kus näeb Jüri Muttika ja Rasmus Puksmanni filmitud dokumentaalkaadreid bändi esinemisest Eesti Muusikaauhindadel, mille monteeris kokku bändiliige Jon Mikiver.

Elephants From Neptune andis 18.aprillil välja duubelsingli "Wally Wally" / "Drifter". Esimese loo keskne teema on elus pimesi asjadest vaimustumine, teine jutustab loo ühest kõrbes lonkivast lindpriist. Mõlemas loos teeb kaasa keelpillikvartett Tõnno Piigli juhendamisel.

10.juunil oli Elephants From Neptune laval Paavli Kultuurivabriku avamisfestivalil. 5.augustil toimus Elephants From Neptune tunnine kontsert Põlvas metsa- ja atmosfäärifestivalil Intsikurmu.

21.oktoobril andis ansambel Elephants from Neptune Uues Laines kontserdi, kus mängiti läbi oma kauamängiv "Boogieland" album.

3.novembril astus Elephants from Neptune üles Budapestis toimunud esitlusfestivalil BUSH.

8.veebruaril 2024 avaldas Elephants From Neptune uue singli “Devil’s Dream”, mis pärineb suvel ilmuvalt lühialbumilt "III". “”Devil’s Dream’i” teema on inspireeritud sajandite tagustest nõiaprotsessidest, aga kannab endas üldist sõnumit naiste ebaõiglase kohtlemise vastu. Mitte kellelgi ei tohi keelata unistada, ennast arendada, olla selline nagu ta tahab,” kirjeldas bändi kitarrist ja solist Robert Linna. Singlile filmis bänd ka video: “Muusikavideo on midagi ilmselt vanakooli elevantide fännidele. Sellist videot oli väga tore sellise tiimiga teha, kuigi selleks kulus isegi lausa mitu tundi. Aga panus kodumaisete muusikavideote ajalukku on meie poolt nüüd pandud,” kommenteeris Mikiver.

TeliaTV Inspira 4. sünnipäeva puhul jõudis 18.veebruari õhtul kanali eetrisse ainulaadne kontsert Inspira Unplugged, kus astusid hubases miljöös lavale Trad.Attack!, Elephants From Neptune, Liis Lemsalu, Yasmyn ning Daniel Levi. Inspira 4. sünnipäeva puhul tuli igalt artistilt esitlusele 4 laulu.

15.märtsil 2024 tähistas Ivo Linna kontserdiga Unibet Arenal oma 75. sünnipäeva. Laval olid lisaks Supernova, Robert Linna, Ott Lepland, Maarja-Liis Ilus, Rolf Roosalu, Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.

Faktid

Elephants From Neptune on:

Robert “Robocop” Linna
Vokaal, kitarr
Sündinud 13. septembril 1983
Õpib Balti Filmi- ja Meediakoolis operaatoriks
Osaleb veel koosseisudes Lexsoul Dancemachine

Markko “Linnu” Reinberg
Kitarr, vokaal
Sündinud 12. juulil 1991
Õpib Bournemouthi ülikoolis muusika­ ja ­audiotehnoloogiat

Rain Joona
Basskitarr, vokaal
Sündinud 7. mail 1986
Töötab Teatri kohvikus kokana

Jon-Arnold Mikiver
Trumm, vokaal
Sündinud 18. oktoobril 1989
Õpib Balti Filmi- ja ­Meediakoolis meediat

Muud huvitavat

Seotud videod

Elephants From Neptune - Devil's Dream
Elephants From Neptune - Devil's Dream

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Devil's Dream

Album: III

Aasta: 2024

Elephants From Neptune - ITALTTFIO
Elephants From Neptune - ITALTTFIO

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: ITALTTFIO

Album: Boogieland

Aasta: 2023

Robrt Linna + Helikond - Linnamehe moodi
Robrt Linna + Helikond - Linnamehe moodi

Artist: Robrt Linna + Helikond

Lugu: Linnamehe moodi

Aasta: 2022

Elephants From Neptune - Motel Blue
Elephants From Neptune - Motel Blue

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Motel Blue

Album: Boogieland

Aasta: 2022

Režissöör: Ako Lehemets

Elephants From Neptune - Love Drinks Me
Elephants From Neptune - Love Drinks Me

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Love Drinks Me

Aasta: 2018

Režissöör: Rait Kangur

Kuradi Saar - Valel on kaunid jalad
Kuradi Saar - Valel on kaunid jalad

Artist: Kuradi Saar

Lugu: Valel on kaunid jalad

Album: Kuradi Saar

Aasta: 2018

Elephants From Neptune - Huntin' Cobras
Elephants From Neptune - Huntin' Cobras

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Huntin' Cobras

Album: Oh No

Aasta: 2017

Elephants From Neptune - Riot Disco
Elephants From Neptune - Riot Disco

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Riot Disco

Album: Oh No

Aasta: 2017

Režissöör: Maria Reinup

Elephants From Neptune - Oh No
Elephants From Neptune - Oh No

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Oh No

Aasta: 2016

Režissöör: Maria Reinup

Elephants From Neptune - Flowers
Elephants From Neptune - Flowers

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Flowers

Album: Pressure & Pleasure

Aasta: 2015

Režissöör: Martin Randalu

Elephants From Neptune - Blue Lightning
Elephants From Neptune - Blue Lightning

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Blue Lightning

Album: II

Aasta: 2013

Režissöör: Andzei Matsukevits

Elephants From Neptune - Can't Come In
Elephants From Neptune - Can't Come In

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Can't Come In

Album: Elephants from Neptune

Aasta: 2012

Elephants From Neptune - Serpent
Elephants From Neptune - Serpent

Artist: Elephants From Neptune

Lugu: Serpent

Album: Elephants from Neptune

Aasta: 2012