Bombillaz / Räpina Jack

Bombillaz kitarrist Tõnis Leemets kogub 9.oktoobrini Hooandjas toetust sooloplaadi "Magus" välja andmiseks. Autoriplaadile jõuab 8 lugu.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 22.12.2013 - 01:13
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 23.09.2023 - 10:57
Eesti artist, Ansambel, Rap & Hip-Hop

Bombillaz on maailma folkmuusikat tõlgendav ansambel, kelle looming koosneb tükikesest reggaest, bhangrast ja afropopist, millele omaltpoolt lisab värvi eestlaslikult põhjamaine ja seetõttu eriti tuline temperament.

Mõte sünnitada muusikamaastikule ansambel Bombillaz hakkas idanema 2006. aastal Kill Kaare aka Kill Baba peas. Seni mitmete ansamblite koosseisus eksootilisi käsitrumme mänginud Kill on käinud muusikalist inspiratsiooni ammutamas paljudes meie maamuna põnevates kultuurikeskkondades. Olles vaimustunud reggaest, bhangrast ja erinevate rahvaste folkmuusikast sündisid ka esimesed laulud.

Koos vana sõbra, Paavo Petersoniga asutati bänd, mis sai nimeks Bombillaz (elektripirnid). Paavo kodustuudios salvestati ka demoversioon loost “Raggamasta“, mis pälvis koheselt nõnda palju tähelepanu, et Raadio2 omistas sellele oma auhinnagalal Aastahitt 2007 Aasta demo tiitli. Samal aastal avaldas Bombillaz oma esimese ametliku singli “Mees on rasta“, mille b-poolele sai selleks ajaks juba hitiks kujunenud raggamasta laul. Kahjuks viisid lahkarvamused nii muusika kui kogu bändifilosoofia suhtes meeste teed lahku ning pärast veel koos salvestatud raadiosinglit “Pummm“ (2008), alustas Kill Baba uute mõttekaaslaste otsimist, et luua tugev livebänd.

Nõnda liitusid ansambliga trummar ja India tablade masta Arno Kalbus aka Ornu Maharaj, unikaalse häälematerjaliga laulja – multiinstrumentalist Silver Sepp, perkussionist Allan Prooso, basskitarrist Tanel “Kass“ Liiberg ning kitarrist Karl Laanekask. Selles koosseisus astus Bombillaz esimest korda lavale ülimalt populaarsel reggaeürituste sarja Bashment tulisel peol 2009 aasta jaanuaris. Järgnes rida vahvaid kontserte, kus ansambel tõestas ennast võimsa ja elava lavabändina. Juunis 2009 ilmutas Bombillaz esimese, täiskoosseisuga salvestatud singli “Päike paistab peale“, millest võis hoomata aafrika muusika mõjutusi.

Kill Baba kirjeldab Bombillaze muusikat kui mõnusat ja rütmikat segu reggaest, afromuusikast, ja bhangrast. „Me ei piira ennast stiililiselt. Kui leiame maailmamuusikast põnevaid elemente, siis kasutame neid meeleldi oma loomingus. Kõik ansambliliikmed on head pillimehed ja võimelised muusikalise näo kujundamisel kaasa rääkima. Veel olulisemaks omaduseks, kui perfektset pillimängu, peame aga võimet kanda edasi positiivset maailmavaadet. Meie kasutada on palju omapärase soundiga pille, mis rikastavad bändi helikeelt. Maailmas sarnast muusikat mängivatest bändidest eristab meid just meie eesti päritolu ja eestikeelsed tekstid, mis lisab omakorda veelgi eksootikat ansambli imagole.“

2009 aasta lõpus toimus paraku väike pereheitmine, kus bändist lahkusid Allan ja Karl ning ansambliga liitus andekas kitarrist Martin Matt.

2010 aasta suvel lõi Bombillaz käed plaadifirmaga Superbandiit Records ja nende labeli alt ilmus 28.juulil singel “Siit mina tulen“. Oma esimese täispika albumi “Uus usk” väljaandmisele jõudis Bombillaz alles 20.detsembril 2010. Kõik 13 lugu salvestas Peeter Salmela oma kodustuudios ning miksimisel aitas kaasa Superbandiit Jarek Kasar. Plaati esitleti 5.veebruaril 2011 Tallinnas klubis Korter ja 11.veebruaril Tartus klubis Print.

7.apriilil 2011 anti teada bändi uutest liikmetest, kelleks olid kitarrist Ekke Västrik ja perkussioonist Kristjan Jõemägi.

Bombillaz pole mitte ainult bänd, vaid ka sõpruskond, mille liikmeid seob sarnane suhe meid ümbritseva maailmaga ja kirg teha positiivse vibega muusikat. Neil on olnud rõõm palju mööda maailma sõita ja eri kultuure avastada. Nõnda on kujunenud ansamblis välja erinevad tegelaskujud.

Kill Kaare peamiselt laulab ja räpib ning on bändi kunstiline juht. Alates 1995 aastast spetsialiseerus käsitrummidele ja sellest ajast peale on rännanud mööda maailma ning õppinud darbukamängu nii Türgi kui Egiptuse muusikapedagoogide käe all ning süvenenud India rahvamuusikasse Pushkari muusikakoolis, kus sai ka nime KillBaba. Didgeridoo mängimisega on ta samuti tegelenud juba üle 15 aasta ja täiendanud oma oskusi mitmete oma ala meistrite juhatusel.

Silver Sepp on tugeva folgitaustaga artist ja multiinstrumentalist, kes on palju Euroopas rännanud ja valdab mitmeid põnevaid pille. Bombillazes ta laulab, mängib mandoliini, klarnetit, saksofoni ning enda meisterdatud geniaalset naelapilli. Ta lõpetas 2006. aastal Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia pop-jazzmuusika laulu eriala.

Ekke Västrik, kes mängib kitarri, on noor andekas helilooja, kelle rännakud on ulatunud kuni Siberi kaugemate soppideni. Ta lõpetas 2011. aastal Balti Filmi ning Meedia koolis bakalaureuse kraadi helikujunduse erialal ning on kaasa teinud arvukate filmide juures. Hetkel jätkab ta BFMis sama eriala magistriõppes.

Kristjan Jõemägi on õppinud Aafrika rütme paljude erinevate käsitrummigurude käe all ja lisab helipildile tugevasti eksootikat, mängides Aafrika päritolu djembet, Hindustani poolsaarelt pärit dholi ja teisi põnevaid perkussiooniinstrumente. Alates 2002. aastast osalenud temperamentset iiri muusikat viljelevas bändis Tempera.

Tanel Liiberg, keda sõbrad tihti kutsuvad ka Kassiks, mängib basskitarri. Ta on lõpetanud kontrabassi ja basskitarri eriala Viljandi kultuuriakadeemia Pop-jazz osakonnas 2005 aastal ning alates 2006. aastast töötab pedagoogina Saue muusikakooli pop-jazz osakonnas.

Arno Kalbus ehk Ornu Maharaj, on aastaid õppinud Indias ja Nepalis mitmete väga kuulsate muusikute käe all mängima India tablasid. Oma esinejanime sai ta samuti oma India gurult. Trummide parandamise ja valmistamisega tegelenud 10 aastat eksootiliste pillide maaletooja “Universal universum” koosseisus.

25.mail 2011 valmis Bombillaz lugu "Hea ja kurja tundmise puu". Laul oli ühtlasi nimilugu 26. ja 27.mail Maailmaküla festivali raames Von Krahli teatris etendunud maailmamuusika- ja tantsuetendusele "Hea ja kurja tundmise puu", mille autor Bombillazes kaasategev Silver Sepp.

19.jaanuaril 2012 oli bändil au soojendada Tallinnas Saku Suurhallis legendaarset Briti reggae ansamblit UB40.

30.märtsil 2012 esineti Tallinn Music Week raames Skype kontoris, aprillis anti kaks kontserti Lätis. 25.aprillil avas ansambel oma soundcloudi lehe.

23.mail 2013 avaldati esimene singel teiselt kauamängivalt. Selleks oli lõbus laul meestest “Estonian Man“. 14.detsembril 2012 tuli järgmine singel ”Minu sõbra tüdruk”, millele valmis ka muusikavideo. Video tegi Vita Picture Production.

Teine album “Maailm on pöörane” ilmus 26.veebruaril 2013. Bändi liikmete sõnade kohaselt räägib nende muusika peamiselt meestest ja naistest lõbusa vaatenurga all - “Bombillaz on nagu päike!” Albumi tonaalsus varieerus lustakatest peolauludest sügavate, nauditavate meditatsioonideni. Seekord panustati eriti reggae’le ning selle arvukatele alavooludele, mida kombineeritakse nii art-rock’i, fusiooni kui hiphopiga. Silver Sepa naelapilli saund oli originaalne, kummaline ja nakatav ning tegelikult võis sama rahumeeli väita terve albumi kohta.

2.märtsil 2013 esineti külalistena “Eesti laul 2013“ finaalkontserdil ning esitati lugu ”Eestimaa mees original“. “Lugu ise räägib eesti mehest, kellel on palju kiusatusi lahkuda. Kõik teed on valla, kuid kodumaad peetakse ikka südames,“ kirjeldas Kill Baba.

13.märtsil 2013 lahkus Bombillaze rivistusest kitarrist Ekke Västrik, kelle õppekoormus ja muusikaline tegevus oma lahedas bändis TNVVNÜM, ei luba tal enam keskenduda Bombillazele. Uus kitarrist Tõnis Leemets oli varem tuntud ansamblitest Weekend Guitar Trio ja Treee.

Bombillaze hõbehääl ja saksofonimängija Silver hakkas avardama oma loomingulist suunda ka soololaulude poole. Sellist sulnimat, rahulikumat, tasakaalustavat sõna ja viisi Bombillaze rütmide kõrvale sai kuulda 17.juunil 2013 avaldatud Silveri debüütplaadilt “Mis Asi See On?“.

13.augustil 2013 esitleti muusikavideot "Eestimaa mees original". Lavastas, filmis ja monteeris Jon-Arnold Mikiver bändist Elephants From Neptune.

9.novembril 2013 "saabus kriidiajastu lõpp Bombillazes", sest viimast korda sai nautida Bombillazt koos "Hõbedase Mehega" ehk bändist lõi lahku Silver Sepp. Edasi jätkati viiekesi.

11. ja 14.detsembril 2013 ja 9.jaanuaril 2014 oli Bombillaz Pilvepiiril ehk toimusid unustamatud esinemised "Akustiline kulgemine maa ja päikese vahel". Kuulaja sattus põnevasse naturaalsete rütmide ja helide keskkonda, mille inspiratsiooniallikas oli emake maa kogu oma viljakas mitmekesisuses.

Märtsis 2014 käis Bombillaz Indias kultuuri, muusikat ja inspiratsiooni ammutamas. Anti menukas kontsert Pushkaris ning pandi nurgakivi järgmisele albumile.

8.aprillil 2014 esineti ETV "Terevisioonis", kus kõlasid laulud "Masterplaan" ja "Tule valgus".

23.aprillil 2014 pakkus Bombillaz kärtsu-mürtsu ja päikest Raadiomaja I stuudios Klassikaraadio otsesaates Areaal LIVE.

24.mail 2014 astusid Sinilinnus esimest korda koos üles Bombillaz, Ska Faktor, Angus ja DJ Daysleeper.

1.juulil 2014 esitles Bombillaz "Tule valgus" muusikavideot, mis annab elavas pildis kokkuvõtte Bombillaze kevadisest India tuurist, hõlmates nii Holi värvide festivali, Pushkari linnaväljaku mitmetuhandelist publikumassi, külaskäiku kohalikku raadiojaama kui palju muud, mis kahenädalase reisi jooksul bändi kaamera ette sattus.

26.juulil oldi laval Kloogaranna Festivalil. 10.augustil esines Bombillaz Käsmus Viru Folgi Vinteri laval.

26.veebruaril 2015 esines Bombillaz kohvikus Sinilind uue ja erilise kavaga, kus kaasategev oli tuntud akordeoniguru Jaak Lutsoja.

25.aprillil 2015 sai Bombillaz valmis laulu “Mu sõbrad sõgedad” ning on salvestanud lisaks pool kolmandast täispikast plaadist.

17.juulil esinesid Bombillaz ja Koidu tähed XI Hiiumaa Pärimusmuusikafestivalil Kassari Kiigeplatsil.

2.novembril saabus taaskord see tore päev, kui Bombillaz haaras oma pillid ja muu träna, ning põrutas kogu täiega Indiasse inspiratsiooni ammutama. Toimus kirju reis täis toredaid kontserte India eri paigus.

2.aprillil 2016 andis Bombillaz välja reggaeloo “Suve ilusaim päev”, mis pärineb Hooandjas toetust kogunud kolmandal stuudioplaadilt "Hype". Plaati presenteeris Bombillaz 3.juunil Tallinna kontsertklubis Sinilind.

15.juulil 2016 saii ansambel valmis humoorika ja mõnusalt gruuviva video oma värskele singlile nimega “Teetööd”. Lisaks oma ühiskondlikult frustreerivale aktuaalsusele võib laulu tekstis tabada ka törtsukese kahemõtteliselt eneseiroonilist sisekaemust. Laulu viisi ja sõnad on kirjutanud Kill Kaare, arranžeeris ansambel Bombillaz. Video on valminud Šotimaa päritolu filmimeistri Joe Dunnigan’i käeall, stuudios Starlaw Films.

22.mail 2017 teatas bänd, et on valmis saanud uue päikselise laulu ”Sun is Shining”, mis on esimene singel peatselt Indias, plaadifirma Roots of Pushkar Records labeli alt ilmuvalt Bombillaze uuelt kauamängivalt. "Sun is Shining" räägib meile, et vaatamata üleüldisele asjadekultusele on siiski maailmas veel asju, mida ei saa osta raha eest ja just head bändi tehes on võimalik kogeda tõeliselt võimsaid elamusi.

Bombillaz frontman ja universumirändur KillBaba sai oktoobri lõpuks 2017 valmis laulu “Mees Linnuteelt”. See on lugu enesekaotusest ja -otsingutest meie kiireltmuutuva maailmaruumi saladuslikes labürindikäikudes. Oma osa laulu sõnumist on leidnud inspiratsiooni ka müstikamaailma valgustatud õpetlaste tekstidest. Karmikoelise, ent sellegipoolest müstiliselt mediteeriva muusika loomisel olid abiks tuntud kitarrivirtuoos Tõnis Leemets ja Maarjamaa üks hetke parimaid stuudiohelimeistreid Peeter Salmela.

Ansamblil Bombillaz ilmus jaanuaris 2018 India plaadifirma Roots of Pushkar Records alt uus kauamängiv nimega “Dillaram”. KillBaba ütleb helikandja iseloomustamiseks järgmist: “Kuna “Dillaram” on eelkõige mõeldud ikkagi India muusikasõprade tarvis, siis võib plaadil kuulda ka mõnevõrra teistsugust Bombillazt kui meie Eesti fännid senini ehk harjunud armastama. Kauamängival on vaid üks eestikeelne lugu (“Dillaram”, plaadi nimilugu) kuid selle-eest on kuulajal võimalik tantsida pööraste Rajasthani folkrütmide saatel või unustada ennast mõnusasse, meditatiivsesse sanskritikeelsesse mantrafusioni pilve. Samas on plaadil siiski piisavalt ka vana head, pöörast ja äratuntavat Bombillazt kogu oma vürtsises reggaefunk soustis.” Plaat on peagi limiteeritud koguses saadaval ka kodumaistes plaadipoodides.

1.aprillil 2019 teatas Bombillaz, et nende sulest on ilmunud uus, kuum ja pööraselt funky laul nimega ”Tantsumasin”. Humoorika tekstiga laul sobib ideaalselt aprilli kui naljakuu alustuseks. Aeg oleks raputada endalt kõleda kaamose kahvatu vari ja laadida ennast positiivse vaibiga! Bombillaz tõmbab tantsumasina käima.

10.juulil avaldas KillBaba mõnusalt tempoka ja tantsulise reggaepop loo “Rastafari Life”. Laulu humoorikas tekst heidab pilgu tõsise rastamehe igapäevasesse suhteellu ja pakub ammendava lahenduse kõigile selles vallas tekkida võivatele probleemidele.

KillBaba lõi kaasa 24.juulil avaldatud uue kodumaise kollektiivi Sunshine Collective loos "Fly Away". Bändi muusikat saab kirjeldada kui reggae, hip-hopi ja tantsumuusika sulamit.

1.septembril andis Bombillaz välja loo “Tere kool!”, mis on nii mitmeski mõttes erakordne teos ansambli kirevas repertuaaris kuna valmis koostöös Nõmme Põhikooli poistekooriga, mida juhendab Kadi Uibo. Laulule lisasid omaltpoolt värvi noored puhkpilliartistid Timo Tingas trompetil ja Andreas Tingas metsasarvel. Põnevust lisab uuele palale ka see, et oma debüüdi räpparina teeb trummar Arno Kalbus aka Ornu Maharaj.

Londonis elavate eestlastest muusikute bänd ÖÖ on vändanud oma laulule “Saaremaa” lustaka ja mõnusalt tempoka video, mis avaldati 15.oktoobril 2020. Laul on valminud koostöös maarjamaa maailmamuusiku KillBaba’ga ning pajatab meile põletava armastusloo, mis platooniliselt lahvatas leegitsema Indiast pärit jõuka playboy ja imekauni saare neiu vahel. Laulu idee on saadud India klassikaliste laulunootide nimetustest (Swara), kus moodustuvad silbid sa re ma, seda kuuleb Kristiina Killo laulusoolos.

27.oktoobril avaldas Hain “Hash” Hoppe ja KillBaba duo Räpina Jack muusikavideo laulule ”Hei sõbramees”. Teos sai spetsiaalselt loodud tunnuslauluks kampaaniale "Pikema sõpruse päev", mille eesmärgiks on kutsuda kõiki Maarjamaa mehi üles oma tervise eest hoolt kandma. Ägedad skrätšid lisas laulule külalisstaar, Eesti reggae ja hiphop maailmas tuntud DJ Shromik. Emotsionaalse ja särtsaka video on valmistanud Rain Nirgi.

31.märtsil 2021 rõõmustas Bombillaz kuulajaid ägeda ja emotsionaalse ska-rock töötlusega legendaarse Eesti punkansambli Propeller laulust “Die Woche”. Arranžeerimisel osalesid Kill (KillBaba) Kaare, Arno Kalbus, Kadi Uibo, Kristjan Jõemägi, Hain Hoppe, Tanel Liiberg, Tõnis Leemets ja Arto Moisala. Video kaadrid filmisid üles Kadri Marmor ja Margus Kalam (Postimehe reisirubriigi jutuseeria “Meie mees Aasias” autor). Video monteeris Rain Nirgi. Muusika miksis ja salvestas Peeter Salmela.

10.augustil avaldas Hain “Hash” Hoppe ja KillBaba duo Räpina Jack muusikavideo laulule ”Suitsupakk”. Haarava ja lustliku video autor on Ringo Roots. Loo peategelane on sattunud keerulisse ja pealtnäha väljapääsmatusse situatsiooni, kuna on kaotanud oma suitsupaki.

1.oktoobril tuli välja Räpina Jack videolooga "Kullalaane Blues", et kaitsta koos Otepää loodusesõpradega kaunist, rahvakeeles Kullalaaneks kutsutavat metsaala, mida, seoses RMK kirvemeeste poolt kavandatavate ulatuslike raietöödega, on ähvardamas reaalne oht.

16.märtsil 2022 avaldas Räpina Jack loo "Ilus laul". Laul räägib sellest, kui raske taak on artistile laulda selliseid imeliselt kauneid laule, mida inimesed tõeliselt ka oma südametega kuulata ja nautida suudaksid. Autorid Kill (KillBaba) Kaare ja Hain (Hash) Hoppe, sõnade autor Kill Kaare.

Bombillaz kostitas Eestimaa rahvast 20.juunil ilmunud suviselt tantsulise reaggaehitiga “Grammofon läks rikki”. Vaat see on laul, mis paneb puusad nõksuma nii kõigil vanadel olijatel kui ka noortel tulijatel, siin- ja sealpool ekvaatorit! Sestap pole midagi imestada kui “Rip rippi trippi, grammofon läks rikki” sööbib elegantselt su mällu ja hakkab seal oma elu elama ning nõnda kogu suve! Laulule sai Niels Gramseni (Gram Media) käe all vändatud ka mõnusalt gruuvi video tuliuues reggaebaaris Telliskivi Reggae Dub Club. “Ühe nädalaga üle miljoni kliki nüüd kaunistab meie tripi hiti klippi,” nagu ütlevad laulusõnad.

9.juulil esines Räpina Jack Barbar Feastil Viikingite külas. 6.augustil esines Räpina Jack Haapsalus Aasia Villas festivalil Augustibluus.

27.veebruaril 2023 avaldas Räpina Jack oma esimese kauamängiva plaadi “Pasljabin”, millel on 9 põnevat lugulaulu. Iga laulutekst on saanud alguse mõnest kogemusest ja kannab seeläbi edasi reaalset folkloori otse taluõuelt, linnatänavalt või seikluslikult rännakult. Plaadi helikeelde on oma kustumatu järle andnud terve plejaad tuntud näitlejaid ja muusikuid: Piret Krumm, Henessi Schmidt, Liis-Marii Vendt, Olga Ramirez, Aljona Tubaleva, Jonathan Flack, Martin-Eero Kõressaar, Indrek Tiisel, Indrek Tetsmann ja Rauno Vaher. Plaat on salvestatud Peeter Salmela stuudios ja Hain Hoppe kodustuudios. Miksis ja masterdas Peeter Salmela. Albumi kujunduse aluseks on kunstnik Erki Evestuse maal, nimega “Kratt”, mille põhjal kujundasid plaadi Maria Evestus ja Ragnar Roostalu.

Räpina Jack andis 9.märtsil välja raju ja sportliku videosingli laulule “Võit”, mis on tõeline spordilaul ja kindlasti üks märkimisväärsemaid palu, mis selles žanris viimase kümnendi jooksul Eestimaal välja antud. Laulu idee sündis mõlema bändiliikme, Kill Kaare (KillBaba) ja Hain Hoppe (Hash) tulisest kirest võitluspordi erinevate stiilide vastu kuid laulu refräänis olevad read “Ei ma ei murdu! Ei vannu alla! Kui vaja päästan viimsed jõuvarud valla! Ei ma ei tagane, see oleks labane! Ikka võidu peale!”, sobiksid motoks mistahes spordiala harrastajale. Haarav ja tempokas video sai filmitud Tartus, CorsaGym poksisaalis ning lavastuses mängis kandvat rolli ka legendaarne poksitreener, Kristjan Golubkov ehk King Socrates. Video salvestas ansambli kolmas tugisammas Rainer Merisalu.

1.juunil tuli välja Räpina Jack videosingel “Jääkülm pepsi”, mis on ühtlasi mõeldud reklaamima ka ansambli esimese kauamängiva albumi “Pasljabin” vinüülplaadi avalikku ilmumist. “Jääkülm pepsi” on meelalt ja lummavalt, kuid samas ka rajult rokkiv bluus, mille sügavalt erootiline sõnum viib meid juba rändama südasuviste seikluste radadele, laulu minakangelase armastuse ja läheduseotsingutele. Kuidas üks karikatäis karastavalt kihisevat ja jääkülma magusat jooki üksindust ja otsinguvalu leevendada suudab, seda võite juba ise järele vaadata ja kuulata! Lisaks Räpina Jacki liikmetele KillBabale ja Hashile, lööb basskitarril kaasa Martin-Eero Kõressaar. Võimsa ja ülimalt sensuaalse taustvokaaliga lisab laulule imelist vürtsi Piret Krumm. Laulu audio on salvestatud, miksitud ja masterdatud Peeter Salmela poolt. Loo lustliku video autor teekonnal Piritalt Sakku, on Rainer Merisalu.

Räpina Jack esines 1.juulil Vana-Vigalas festivalil Hard Rock Laager.

5.augustil esines Räpina Jack Haapsalus festivalil Augustibluus Sushibaar KIIL terrassil.

Bombillaz kitarrist Tõnis Leemets kogub 9.oktoobrini Hooandjas toetust sooloplaadi "Magus" välja andmiseks. Autoriplaadile jõuab 8 lugu.

Faktid

Räpina Jack:
Kill Kaare aka Kill Baba – laul, tasha - 01.10.1971
Hain “Hash” Hoppe - kitarrid - 18.11.1992

Bombillaz on: (nimi/tegevus bändis/sünniaeg)
Kill Kaare aka Kill Baba – laul, tasha - 01.10.1971
Arno Kalbus aka Ornu Maharaj – trummid - 19.04.1978
Tanel Liiberg aka Kass – bass – 11.04.1980
Tõnis Leemets – kitarr – 10.06.1972
Kristjan Jõemägi – rütmipillid – 26.12.1979
Arto Moisala - saksofon
Kadi Uibo - klahvpillid

Lahkunud 2013. aastal:
Silver Sepp – laul, mandoliin, klarnet, saksofon, naelapill - 29.09.1982
Ekke Västrik – kitarr - 20.01.1988

Muud huvitavat

Seotud videod

Räpina Jack - Võit
Räpina Jack - Võit

Artist: Räpina Jack

Lugu: Võit

Album: Pasljabin

Aasta: 2023

Räpina Jack - Jääkülm pepsi
Räpina Jack - Jääkülm pepsi

Artist: Räpina Jack

Lugu: Jääkülm pepsi

Album: Pasljabin

Aasta: 2023

Bombillaz - Grammofon läks rikki
Bombillaz - Grammofon läks rikki

Artist: Bombillaz

Lugu: Grammofon läks rikki

Aasta: 2022

Bombillaz - Die Woche
Bombillaz - Die Woche

Artist: Bombillaz

Lugu: Die Woche

Aasta: 2021

Räpina Jack - Kullalaane Blues
Räpina Jack - Kullalaane Blues

Artist: Räpina Jack

Lugu: Kullalaane Blues

Aasta: 2021

ÖÖ Feat. KillBaba - Saaremaa
ÖÖ Feat. KillBaba - Saaremaa

Artist: ÖÖ Feat. KillBaba

Lugu: Saaremaa

Aasta: 2020

Bombillaz - Teetööd
Bombillaz - Teetööd

Artist: Bombillaz

Lugu: Teetööd

Album: Hype

Aasta: 2016

Režissöör: Joe Dunnigan

Bombillaz - Eestimaa mees original
Bombillaz - Eestimaa mees original

Artist: Bombillaz

Lugu: Eestimaa mees original

Aasta: 2013

Režissöör: Jon Mikiver

Bombillaz - Minu sõbra tüdruk
Bombillaz - Minu sõbra tüdruk

Artist: Bombillaz

Lugu: Minu sõbra tüdruk

Album: Maailm on pöörane

Aasta: 2012

Režissöör: Vita Picture Production