Mart Avi / Aigar Vals / Badass Yuki

Aigar Vals lõi muusika Liisi Grünbergi esimesele animafilmile "Miisufy", mis linastub 18. – 28. jaanuarini 2024 toimuval 40. Sundance'i filmifestivalil. 16-minutiline filmimuusika lühialbum "Miisufy" koosneb kaheksast loost, sisaldab nii filmis kuuldud muusikat kui ka boonusträkke, mis avardavad filmiuniversumit. „See laiendab filmiuniversumit kinolinal nähtust laiemaks, ning käsitlen albumit eraldiseisva narratiivse tervikuna,“ ütles Vals. Albumi helikeel on mitmekülgne, ühendades sünteetilised ja naturaalpillidel loodud helid, segades kokku rokkballaadi, ambient'i, techno ja house žanre.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 09.03.2014 - 01:29
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 20.01.2024 - 22:32
Eesti artist, Ansambel, Alternative & Indie

Badass Yuki kombineerib oma kõlamaastikesse psühhedeeliat ja punki, sulatades sellest kokku meeldejäävaid, kohati ka mürarikkaid popoopuseid.

Badass Yuki alustas oma tegevust 2008. aasta mais Luxembourgis. Lihtsalt läks nii, et vanemate töökohavalikud tegid toona 16-aastastest tartlasest Mart Avist ja tallinlasest Paul Sildist klassivennad Luxembourgi Euroopa koolis. "Tegime rohkem eksperimentaalsemat värki. Helieksperimendid. Mõne aja pärast võtsid nad kindlama kuju. Tekkisid laulud," meenutasid poisid. Esimene singel oli 2008 aastal "Karma Conflict".

Kui Mart Eestisse tagasi kolis, jäi Paul Luxembourgi. Kokku saadi vaid koolivaheaegadel kolm päeva, lindistati muusikat. Mart krutib rütmi, Paul mängib kitarri. 2009 kevadel katsetati demoga kõigepealt muusikafoorumis Rada7.ee ning saadi positiivset vastukaja. Demoga võideti garaažibändide konkursi “Coca-Cola Soundwave powered by MTV”, mille peaauhinnaks oli video tegemine. "Huvitavad olid ja eristusid. Hea vokaal, head taustad, julged sound’id. Veidi meenutas Becki, mis mulle väga meeldib (vokaal mitte), aga kogu see lo-fi puude," selgitas žüriiliige Madis Aesma (Ans. Andur, Köök), mis teda Badass Yuki juures võlus.

Kontsertide andmise mõte tundus poistele võõras kuni esimese esinemiseni 16.juulil 2009 Von Krahlis. 22.märtsil 2010 valmis Allfilmilt Coca-Cola Soundwave toel esimene muusikavideo loole "Changeling". Režissööriks oli Heleri Saarik. Video püsis nädalaid ETV2 edetabeli "Eesti top 7" tipus. 27.märtsil 2010 esineti Rockstarsis Tallinn Music Weekil, kus esmakordselt oli kasvatud trummar Aigar Valsi toel trioks ning kui Paul suvel Eestis oli, asuti plaati salvestama.

Aigar Imperaator Vals on pärit Kagu-Eestist Ahjalt ning on tuntud kitarristi ja helilooja Argo Valsi noorem vend. Aigar sai oma esimese trummikomplekti jõuludeks ning kuna tekkis huvi, läks ta Põlvasse trummimängu õppima. Aigar orgunnib oma sünnikodus Kullaaugu muusikafestivali, kus kaks päeva täidavad lava eesti indiepopi suured ning väikesed kuulsused. Aigar tegeleb filmide montaažirežissöörina.

23.veebruaril 2011 ilmus Vaiko Epliku leibeli Mortimer Snerd Records alt debüütalbum "Black Apple Trip", millel 12 lugu tunnipikkust kuulamist. Albumi märksõnadeks olid süsimustad õunad, nonsens-sõnasupid, neoontuled ja lendavad autod. Plaat oli Eesti Ekspressi Areeni 2011 aasta albumite edetabelis 10. kohal. "Badass Yuki kuttidel on küll kitsad püksid, aga see ei takista neid võtmast indikitarre ning liimida sinna külge naksuvaid tantsubiite ja peadpööritavat happepoppi. Näiliselt lohakas ja must, “halva” saundiga produtseering; distantseeritud, närvilised ja pingul vokaalid, mis kord kaeblevad, kord hooplevad; teravalt kriipivad analoogsurinad ja -sisinad täidavad debüütalbumi sellisest energiast, mille puhul pole tähtis, on see positiivne või negatiivne. See on elekter ja särtsu saad sa igal juhul."

25.märtsil 2011 oaleti TMW raames kontserdil Mustpeade Majas. 5.aprillil 2011 sai valmis teine video loole "Fiji", mis tehti oma jõududega. 15.juulil astus bänd üles Positivus 2011 festivalil Lätis. 7.septembril soojendati Von Krahlis legendaarse Happy Mondaysi liiget Mark Berry’t.

Mart Avi & Paul Sild tegid koos Tapa poisi Felix Bondareviga projekti Stones & Holes ning 2011 sügisel anti välja viie looga EP.

27.märts 2012 tuli Badass Yuki kahe looga netisingel "Cherry Tree Bonanza", kus lisaks nimiloole kõlas instrumentaal "White Glove Theme". Kõlalt oli see debüütalbumist küllaltki erinev. Edasi võeti live-esinemistes paus.

2012 juulist kuulub Paul Sild ansambli Tallinn Daggers live-bändi.

2013 aasta veebruaris tuli Mart Avi 10 looga ise kirjutatud, sisse mängitud, produtseeritud album “After Hours” (väljaandjaks kohalik plaadifirma Pudru Kuul). Lisaks teevad Mart Avi ja Ajukaja (Raul Saaremetsa house-muusika alias) muusikat, mille üks pool on sügav elektrooniline house’i-nätakas, teine aga hingestatud ballaad. Siin projektis osaleb Mart laulja ja sõnadekirjutajana.

6.juulil 2013 leidis festivalil Schilling aset uute lugude esimene suurem tutvustamine. Üheks neist oli tasuta allalaetav "Cracker Jack". 9.augustil 2013 esineti Vilde kohvikus Tartu Muusikanädalal.

17.jaanuaril 2014 esitlesid Aigar Vals ja Mart Avi muusikavideot "America", mis püsib viiendat nädalat ETV2 edetabelis "Eesti top 7".

28.märtsil 2014 esineti Tallinn Music Week raames Von Krahlis.

2014 aprillis ilmuda ähvardava teise kauamängiva tunnusmärkideks on uue laine polituuriga kaetud tihked rütmiskeemid, bändi loomemootori Mart Avi uusmaneristlik bariton ning ühtaegu retrospektiivsed ja tulevikunostalgilised popvinjetid. "Open Your Eyes To The Landmass" sisaldab 10 lugu kogupikkusega 40 minutit. Plaadifirma Pudru Kuul annab Badass Yuki albumit välja sada eksemplari vinüülis.

Plaadi esitluskontsert toimus Tallinna klubis Ulme 19.aprillil 2014 sündmusel "NYC Mutant Disco Live".

29.augustil 2014 esines bänd taas klubis Ulme. Seoses trummar Aigar Valsi algavate õpingutega Saksamaal jäi esinemine pikaks ajaks Badass Yuki viimaseks ülesastumiseks Eestis.

19.juulil 2015 astus Badass Yuki üles Positivus Festivalil Tallinn Music Weeki/Palladiumi laval.

Mart Avi teine sooloalbum "Humanista" tuli välja 25.septembril 2015 ning sisaldas 12 lugu. Mart Avi ei tahtnud albumi "Humanista" kohta eriti mingeid juhtnööre anda ega mõjutada kuulajaid sellega, mida tema kui autor ise mõelnud on. Elu põnevus tegelikult seisnebki sageli selle ambivalentsuses, mille tõttu indiviidil on põhimõtteliselt kõik valikud ja tajuelamused käeulatuses.

Kolmas Mar Avi heliplaat, hämara art-pop-tonaalsusega "Rogue Wave", sisaldas 10 lugu ja ilmus 20.oktoobril 2016. Kaheksakümnendaid kohtab siin rohkem kui Avi varasematel plaatidel, futuristlike analoogsüntesaatorite kosmiliste saundide abil luuakse mõnusalt maalähedane atmosfäär. Avi kohati neurootilist, kohati deividbõuilikku ja aianköörtislikku vokaali ei maksa kuidagi alatähtsustada, kuigi tundub, et olulisim öeldakse taas ära muusika abil.

Mart Avi avaldas 28.märtsil 2017 video "Blind Wall", kuhu on kokku kogutud ikooniline vihmamantel ja luksusautod. Videorežissöör Ivar Murd sõnas, et oli väga meelitatud, kui Avi just tema poole muusikavideo sooviga pöördus. "Mart tahtis olla american psycho Lasnamäe Maserati esindudes. Meie tegime selle tehtavaks, me viisime selle stuudiosse, ära sealt Maserati müügipunktist," selgitas Murd.

Aprillis 2017 võitis Mart Avi Tallinn Music Weeki artistipreemia Telliskivi Creative City Award. Post-pop produtsendi ning vokalisti Mart Avi puhul rõhutati enim tema esituse terviklikku kunstilist kontseptsiooni, moodsat ja omakõlalist helipilti ning mängulist vokaali.

1.veebruaril 2018 esindas Mart Avi Eestit Ljubljana muusikafestivalil MENT. Artist on tegev albumiga “OtherWorld”.

6.aprillil astus Mart Avi üles tulevikuhelide spektaaklil CryptoMarket KuKu klubis. Artist võitis Telia ja Telliskivi Loomelinnaku poolt välja pandud artisti-auhinnana 2000 eurot. Mart Avi puhul rõhutati eeskätt tema muusika ja artistliku kuvandi originaalsust ja uuenduslikkust. Briti muusikaveebi The Quietus ajakirjaniku Richard Fosteri sõnul on Avi muusika „veidra popi kõrgeim meistriklass, mida peaks Google’i implantaadina levitama.“ Briti päevalehes The Independent ilmunud TMW arvustuses ütles muusikakriitik Derek Robertson: „Mart Avi esindab täiuslikult post-muusikakultuuri, milles kogu ajalugu on tarbitav ühe hiireklõpsuga.“

17.septembril 2018 avaldas Aigar Vals oma 25. sünnipäeva puhul debüütalbumi "End Game". Kaheksa looga plaadi kõik pillid, välja arvatud trummid, on kodus salvestatud. Albumi miksis ja masterdas Martin Kikas (Ö stuudio). "Plaani albumi jaoks polnud, kuid see tundus loogiline samm. Ideedest ja lugudest tekkis aja jooksul tervik. Lihtne," rääkis Vals ise. "Albumil annavad tooni tumedad helimaastikud ja unenäolisus ning neis kogetud õudused ja helgemad hetked."

Mini-plaadiesitlustuur koos Valgevene bändiga Super Besse toimus 4. oktoobril Viljandi Lennukitehases, 5. oktoobril Tallinnas baaris Kivi Paber Käärid ja 6. oktoobril Tartus Genialistide klubis. Laval aitas Aigaril albumit esitleda Argo Vals.

Mart Avi andis 16.oktoobril välja uue albumi "OtherWorld". Kõik 8 lugu on kirjutanud, esitanud ja produtseerinud Mart Avi. Mix'i ja master'i eest vastutas Martin Kikas. Kaanefoto autor on Ivar Murd.

18.novembriks sai Aigar Valsil valmis esimene muusikavideo loole "Sooner". Režissöör-monteerija on Aigar Vals, stop-motion fotograaf Maris Tomba, operaator-valgustaja Janar Hakk ja operaatori assistent Erik-Hans Sepp. Unenäolisuse ja ärkvelolekuseisundi vahel hõljuva atmosfääriga videos figureerivad Aigar ja temast loodud büst, mille valmistas skulptor Jass Kaselaan.

Mart Avi avaldas 22. märtsil muusikavideo loole “Back 2 Light”. Režissöör Ivar Murdi ja Zbanski Kino koostöös valminud videos transpordib kosmoselaevalik limusiin Avi nähtavast valgusest kuni gammakiirgusesse lahustumiseni.

Mart Avi järgmine esinemine oli 5.aprillil Tallinnas Sveta baaris USA eksperimentaalansambli Xiu Xiu kontserdi erikülalisena. Maikuus astus Avi üles festivalil Focus Wales ning juulikuus ootab teda ees Hollandi minituur.

29.juunil 2019 kõlas Mart Avi žanriülene tulevikumuusika Kohtla-Nõmmel Eesti Kaevandusmuuseumi alal muusikafestivalil Mägede Hääl.

Mart Avi esines 15.–18. jaanuarini 2020 Hollandis Groningenis toimuval Euroopa olulisimal esitlusfestivalil Eurosonic Noorderslag.

Mart Avi avaldas 23.märtsil topeltsingli „Spark“ | „Soul ReaVer“. Ühtlasi ilmus samas „Spark“ vaatemänguline tech-noir video. Produtsent ja laulja mängib singli tantsulisel poolusel „Spark“ new jack swingi ja dubi viidetega, vastandades sellele teise pooluse „Soul ReaVer“ isolatsiooniajastu melanhoolia. „Need lood kuuluvad kokku nagu yin ja yang,“ ütleb Avi. „Spark“ on erksa süütega pop-sööst uude reaalsusse – ilmselt mu seni kõige sirgjoonelisem ja poptimistlikum toode. „Soul ReaVer“ on aga vampiirliku spliiniga ballaad, mis sobiks mõne Hollywoodi frantsiisi ebasurnu siin- ja sealpoolsuse vahel pendeldava eksistentsi heliribaks.“

Koos topeltsingliga ilmunud režissöör Ivar Murdi video loole „Spark“ on kui tempokas tech-noir satiir läbi Hype Williamsi hiphopi videote kaubamärgina tuntud moonutava fisheye kaamerasilma. Videos avaneb fiktiivne AVICORP seirekeskus, milles Avi paiskub vaatajani vaheldumisi „Matrixi“ digivihma meenutava andmevoo ja salapäraste tootmisliinide kaadritega, seadistab kaheksajalgset robotassistenti ning avastab läbi teleskoobi kummitusliku paralleelmaailma. Aeg on AVICORPis ilmselgelt liigestest lahti ja päästva sädeme ootuses.

29.märtsil ilmus „Soul ReaVeri“ video, mis kirjeldab isolatsiooniajastu melanhooliat. Videos näeb Avi kinos „Sparki“ eraseansil ning inimtühjadel tänavatel mõne Hollywoodi frantsiisi ebasurnu või amneesia all kannatava detektiivi kombel oma „teise mina” või paralleelmaailma jälgi ajamas. „Soul ReaVer“ on vampiirliku spliiniga coleporterlik ballaad,” ütleb Avi. „Kui „Spark“ pildus poptimistlikke sädemeid, siis siin näib, et kunagi nii paljulubav tulevik on end ära kurnanud. See aga ei vabasta igatsusest kõigi kadunud tulevike järele. Ilma uue ootuseta pole erilist mõtet ei popmuusikal ega inimekstistentsil üldisemalt, mis sest, et suur osa sellest saab just praegu põhjalikult ümber mõtestatud.“

Raul Saaremets alias Ajukaja ja Mart Avi avaldasid kolmapäeval uue loo "Scorpio", kus teeb taustavokaalidel kaasa Vana. "Scorpio", mida Avi nimetab enda ja Ajukaja ühiseks digi-dub'i sutsakaks, oli sissejuhatus Ajukaja ja Avi taasühinemisele tänavusel Mägede Hääle 14.augusti kontserdil.

Aigar Vals avaldas 16.augustil muusikavideo loole "Treehouse Cult" ning 30.augustil tuli järgmiseha "Age of Kinks". 17.septembril ilmus artisti teine 13-looline album "Imperaator". Aigar Valsi uue albumi esitluskontsert toimus veebiülekandena 19.septembril tema facebookis.

Mart Avi avaldas 16.oktoobril singli „Feather“. Abstraktse ambientpopi ja futuristliku funki patjadel heljuva ballaadi suurimaks tugevuseks peab selle looja sulgkerget nõtkust. „Kerge raskekaalu legendi tsiteerides – hõlju nagu liblikas, nõela nagu mesilane, “ ütleb Avi löögivalmilt. „Feather’i“ voolavate gruuvide lõhutud variatsoone saab kuulda ka kahe alternatiiv-versiooni kujul. Koos põhisingliga ilmus ka PlayStation 4 mängumootori „Dreams“ abil valminud video. Avi ja Ivar Murdi koostöös loodud visuaalis võimendavad loo kaaluta laengut sürrealistlikel 3D maastikel kerkivad ja varisevad maailmad, mille vahekihtides heiastuvad jungilikud siseilma tegelased. „Feather“ on kolmas singel uuelt plaadilt.

23.novembril avaldas Aigar Vals loole "High Prom" muusikavideo, mis filmiti mobiiltelefoniga ühe-võtte-videona. Pala "High Prom" pärineb Valsi värskelt albumilt "Imperaator" ning see on inspireeritud nostalgilise 70ndate USA glamuursest ja säravast kooli lõpuballi traditsioonist ning kolledžimuusikalidest. Ühtlasi on tegemist Valsi esimese valsitaktis palaga. Muusikavideo võttepaik on Valsi maakodu, Kullaaugu talu, kust kanti veebi vahendusel üle ka tema albumi "Imperaator" esitlust. Video režissöör, produtsent, näitleja ja järeltöötleja on Vals ise. Operaator ja kunstnik on animafilmide valmistaja Roland Seer (Tartu Multifilm).

Mart Avi viies täispikk album "Vega Never Sets" ilmus 27.novembril plaadifirma Porridge Bullet alt vinüülil ja digis. Albumi muusika on kirjutanud ja produtseerinud Mart Avi, mix'i ja master'i tegi Martin Kikas, kujunduse Marke Saaremets. Plaadi promotekstis kirjeldatakse Avi muusikat kui midagi, kus "tuttav ja meeldiv seguneb uue ja ebameeldivaga", samuti tuuakse välja, et plaadil saab kuulda nii "folkloorset tech-noir'i" kui ka "meloodilisi post-digi ballaade".

Aigar Vals avaldas 22.märtsil 2021 endaloodud muusikavideo "Konrad", mis on filmitud Põlvamaal Ahjal. Muusikavideo "Konrad" on filmitud infrapunaspektris filmimiseks modifitseeritud kaameraga ning sobitub kevadeootuse aega Selles on 1990ndate esimese poole müstiliste telesarjade tunnetust ning on ühtlasi Valsi albumi "Imperaator" neljas videosingel.

30.märtsil tulid Aigar Vals ja Pastaca artistinime all tuntud muusik Ramo Teder välja looga "Naine Kuppi Kaine", mis valmis Viljandis Aida sessioonide raames.

25.septembril andis Mart Avi pärast aastast pausi Sveta baaris kontserdi, kus esitas ka materjali oma peagi ilmuvalt uuelt albumilt. Mart Avi järgmine singel "Tides" ilmus 16.septembril.

Aigar Vals avaldas 17.jaanuaril 2022 videosingli "Leek" oma eelolevalt uuelt albumilt. Video režissöör, monteerija ja operaator on Siim Parisoo alias DEW8. Koos Valsiga lööb videos kaasa Stina Leek, kes tegutseb tänavakunstnikuna rühmituses Ajuokse. DEW8 märkis, et video filmimine kulges lõbusalt ja vabalt.

Mart Avi andis 29.aprillil plaadifirma Porridge Bullet alt välja oma uue albumi "Blade". Esimese singlina ilmus 21.aprillil kauamängiva avalugu "Feline". Uue albumi 10 lugu on kirjutanud ja produtseerinud Mart Avi, mix'i ja master'i tegi Martin Kikas.

2.juulil esines Mart Avi Kauksi rannas festivalil Mägede Hääl. 30.juulil toimus festivalil Sõru sound Mart Avi new jack swing eri.

Aigar Vals avaldas 2.novembril singlid “Joonvälk” ja “Avastaja”, kus teeb kaasa tuntud kitarristist ja heliloojast vend Argo Vals. 11.novembril tuli välja 11-looline album “Uue ajastu guru”. “Seekordne album on järjeks mu eelnevatele plaatidele “End Game” (2018) ja “Imperaator” (2020), mis hõlmasid endast viiteid ajaloole, segades endas erinevaid ida- ja läänemaailma kõlasid. Uue ajastu guru on muinasjutuline karakter, kes on sillaks nii tuleviku kui mineviku vahel ning kutsub endaga kaasa ühisele teekonnale,“ kommenteeris Aigar Vals.

Aigar Vals avaldas 28.novembril 3D animatsioonitehnikas valminud muusikavideo "Tulilind". "Tahtsime luua huvitavat ja natuke ulmelist maailma kuhu Aigar asetada. Segades videot, 3D-d ja 3D skaneerimistehnikat tuli väga huvitav kombinatsioon, mis on ühestküljest kliininine ja teisalt orgaaniline", räägib video režissöör ja animaator Roland Seer.

Mart Avi avaldas 29.novembril muusikavideo loole “Lost Weekend”. Auhinnatud dokumentalisti Ivar Murdi lavastajakäe all on 16-millimeetrisele filmilindile jäädvustatud videvikusamurai Avi kadunud nädalavahetus, milles ei näe baarilette, vaid hetki, milles puudub tulevik ja minevik. “See on ühtaegu sisemine kaduvik ja pääsetee, marutuul tühjas portselantassis,” ütles Avi. “Filmilint on tulikallis ja halastamatu – nagu elutähtsa otsuse tegemine pelgalt seitsme hingetõmbe jooksul, tühjendades Bruce Lee kombel oma tassi selleks, et seda saaks täita ja leida tühjuse, et saavutada täielikkus.” Videot esitleti Tallinnas Von Krahlis 2.detsembril.

26.jaanuaril toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2023 galal võitis Mart Avi "Blade" aasta elektroonikaalbumi tiitli.

27.jaanuaril avaldas Mart Avi uue singli "Village Affairs". Tegu on Peipsiääre kandi alevikust pärit Avi üleskasvamise looga, mille helipilt on tema varasema loominguga võrreldes selgema R&B lõksuga. Loo autor ja produtsent on Mart Avi. Taustavokaalidel lõi kaasa Eliann Tulve (Holy Motors), elektriklaveripartii ja kokkumängu tagas Martin Kikas (Ö Stuudio).

Aigar Vals esitles oma kolmandat stuudioalbumit “Uue ajastu guru” 17.veebruaril Tallinnas klubis HALL ning 10.märtsil on kontsert Tartus Genialistide klubis. Pidulikel esitluskontsertidel on koos Aigariga laval tema vend Argo Vals elektrikitarril.

1.juunil astusid klubis HALL suvehooaja avamisel lavale avangardpoppar Mart Avi koos Ajukajaga.

10.juunil oli Aigar Vals laval Paavli Kultuurivabriku avamisfestivalil.

Mart Avi esines 28.juulil Hiiumaal Suursadamas festivalil Saund 2023.

9.septembril esinesid Ajukaja x Mart Avi Narvas Vabal Laval (Linda 2).

Mart Avi avaldas 22.septembril lühialbumi "Wisteria", mis on inspireeritud Avi tänavu kevadel toimunud Balkani tuurist, artist nimetab albumit isegi omamoodi päevikuks. "Wisteria" 6 lugu on kirjutanud, esitanud ja produtseerinud Mart Avi, miksinud ja masterdanud Martin Kikas (Ö Stuudio). Loos "Village Affairs" lööb kaasa ka Eliann Tulve.

Aigar Vals lõi muusika Liisi Grünbergi esimesele animafilmile "Miisufy", mis linastub 18. – 28. jaanuarini 2024 toimuval 40. Sundance'i filmifestivalil. 16-minutiline filmimuusika lühialbum "Miisufy" koosneb kaheksast loost, sisaldab nii filmis kuuldud muusikat kui ka boonusträkke, mis avardavad filmiuniversumit. „See laiendab filmiuniversumit kinolinal nähtust laiemaks, ning käsitlen albumit eraldiseisva narratiivse tervikuna,“ ütles Vals. Albumi helikeel on mitmekülgne, ühendades sünteetilised ja naturaalpillidel loodud helid, segades kokku rokkballaadi, ambient'i, techno ja house žanre.

Faktid

Mart Avi - elektroonika, vokaal, helirežii – sündinud 27.septembril 1991 Tartus
Paul Sild - kitarr, heliefektid – sündinud 31.detsembril 1991 Tallinnas
Aigar Vals – trummid, löökriistad - sündinud 17.september 1993

Muud huvitavat

Seotud videod

Aigar Vals - Leek
Aigar Vals - Leek

Artist: Aigar Vals

Lugu: Leek

Aasta: 2022

Aigar Vals - Tulilind
Aigar Vals - Tulilind

Artist: Aigar Vals

Lugu: Tulilind

Album: Uue ajastu guru

Aasta: 2022

Režissöör: Roland Seer

Mart Avi - Lost Weekend
Mart Avi - Lost Weekend

Artist: Mart Avi

Lugu: Lost Weekend

Album: Blade

Aasta: 2022

Režissöör: Ivar Murd

Mart Avi - Soul ReaVer
Mart Avi - Soul ReaVer

Artist: Mart Avi

Lugu: Soul ReaVer

Aasta: 2020

Mart Avi - Spark
Mart Avi - Spark

Artist: Mart Avi

Lugu: Spark

Aasta: 2020

Aigar Vals - Treehouse Cult
Aigar Vals - Treehouse Cult

Artist: Aigar Vals

Lugu: Treehouse Cult

Album: Imperaator

Aasta: 2020

Aigar Vals - High Prom
Aigar Vals - High Prom

Artist: Aigar Vals

Lugu: High Prom

Album: Imperaator

Aasta: 2020

Mart Avi - Back 2 Light
Mart Avi - Back 2 Light

Artist: Mart Avi

Lugu: Back 2 Light

Album: OtherWorld

Aasta: 2019

Režissöör: Ivar Murd

Aigar Vals - Sooner
Aigar Vals - Sooner

Artist: Aigar Vals

Lugu: Sooner

Album: End Game

Aasta: 2018

Režissöör: Aigar Vals

Mart Avi - Blind Wall
Mart Avi - Blind Wall

Artist: Mart Avi

Lugu: Blind Wall

Album: Rogue Wave

Aasta: 2017

Režissöör: Ivar Murd

Badass Yuki - America
Badass Yuki - America

Artist: Badass Yuki

Lugu: America

Aasta: 2014

Režissöör: Aigar Vals, Mart Avi