G.O.S.H.

1.oktoobril 2017 esitles Anne Arraku metalbänd Portread oma uut sõjateemalist singlit “Dark Net Army”. Lugu annab aimu, milline saab olema nende peatselt ilmuv täispikk album.
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 30.07.2014 - 19:12
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 01.10.2017 - 22:38
Eesti artist, Ansambel, Rock

Eesti uus tüdrukute rockbänd G.O.S.H. ehk Girls On Stage Hot avaldas 28.juulil 2014 oma esimese singli pealkirjaga "Blind Awake".

Lugu räägib tänapäeva noorte seas üha süvenevast elumudelist, mille keskmes on arvutimaailm – selle tõttu märgatakse lähedasi enda kõrval tunduvalt vähem. Bändi esimese video autor on Gita Siimpoeg ja kaadrid on filmitud Von Krahli teatris.

Ansambel G.O.S.H loodi 2014 kevadel bändi laulja ja trummari eestvedamisel. Laulja Anne Arrak on tuntud laiemale publikule kui finalist saatest "Eesti otsib Superstaari". Trummar Hele-Riin Uib on teinud koostööd paljude Eesti bändide ja lauljatega, sh 2 Quick Starti, Blacky, Nioni, Koit Toome ja Laura Põldverega.

"Kindel plaan oligi teha just tüdrukutest koosnev bänd, sest Eesti muusikamaastikul selline kooslus praegu puudub. Hakkasime otsima naismuusikuid, kes on vabad ja kes tunnevad huvi rokilikuma stiili vastu," kommenteeris Arrak. "Hakkasime otsima naismuusikuid, kes on vabad ja kes tunnevad huvi rokilikuma stiili vastu. Koosseisu kuuluvad veel Georg Otsa kooli lõpetanud muusikud Liina Kuill (klahvpillid), Hanna Parman (bass) ja Helena Anni (kitarr)".

28.augustil hääletati bänd esimesele kohale Reporteri suvehittide edetabelis ja Top7 telesaates.

Oma esimese live-kontserdi andis G.O.S.H 18.oktoobril Viljandi vana lennukitehase kontsertlaval.

21.november 2014 toimus Tallinnas Kohvikus Sinilind bändi teise singli "Insomnia" esitlus.

26.märtsil 2015 astus G.O.S.H. üles Klubis Factory toimunud Rootsi metalmuusika eredama pärli Evergrey soojendajana. Samas esitleti bändi kolmandat singlit "Crystal Queen".

15.mail 2015 aitas bänd soojaks kütta Pärnu Rock Club Volume, kus tähistati Ivo “Belka” Orav sünnipäeva.

27.mail postitas bänd Facebooki avaldamata singli "Pretenders" kontsertvideo ning päev hiljem esitles oma tuliuut singlit “God of Robots” laulja Anne Arraku teine bänd Portread.

7.oktoobril tuli välja uue singli "Pretenders" muusikavideo, mille autoriks Gita Siimpoeg.

17.mail 2016 tuli välja esimene eestikeelne singel "Karussell". Lugu ei räägi bändi sõnul mitte lõbustuspargi atraktsioonidest, vaid mõttekarussellist, mis keerleb iga päev inimestes endis, eriti naiste peas.

30.mail 2016 nägi ilmavalgust bändi esimene EP "Roller Coaster", mille peale on kokku koondatud kuus lugu. "Oleme kokku pannud kahe aasta jooksul salvestatud lood. Minialbum sisaldab nii popimaid kui ka alternatiivsemaid lugusid. Lisamaks sündmusele pidulikkust, otsustasime albumi ilmumise puhul tulla välja ka uue muusikavideoga loole "Roller Coaster". Video autor on Mariliis Kundla," rääkis lähemalt bändi mootor Hele-Riin Uib.

23.septembril 2016 esineti Von Krahlis koos bändidega Rising Sun ja The White High. 24.septembril korrati sama Pärnu Ööklubis Mirage.

1.oktoobril 2017 esitles Anne Arraku metalbänd Portread oma uut sõjateemalist singlit “Dark Net Army”. Lugu annab aimu, milline saab olema nende peatselt ilmuv täispikk album.

Faktid

Girls On Stage Hot on: (nimi/tegevus bändis/sünnipäev)
Anne Arrak – laul – 26.09.1988
Hele-Riin Uib – trummid - 10.09.1981
Hanna Parman – bass – 12.12.1992
Helena Anni – kitarr – 11.06.1988
Liina Kuill – klahvpillid - 26.02.1991

Muud huvitavat

Seotud videod

G.O.S.H. - Roller Coaster
G.O.S.H. - Roller Coaster

Artist: G.O.S.H.

Lugu: Roller Coaster

Album: Roller Coaster EP

Aasta: 2016

Režissöör: Mariliis Kundla

G.O.S.H. - Pretenders
G.O.S.H. - Pretenders

Artist: G.O.S.H.

Lugu: Pretenders

Aasta: 2015

Režissöör: Gita Siimpoeg

G.O.S.H. - Blind Awake
G.O.S.H. - Blind Awake

Artist: G.O.S.H.

Lugu: Blind Awake

Aasta: 2014

Režissöör: Gita Siimpoeg