Her Memorial Discourse

Her Memorial Discourse esines 29.oktoobril Tartus Genialistide klubis toimunud halloween party'l "Vandals III".
Jutu autor ja esmane lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 11.06.2006 - 09:08
Viimati täiendatud:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 30.10.2016 - 09:14
Eesti artist, Ansambel, Hard Rock & Metal

Tartu bänd Her Memorial Discourse tegutseb 2009 aasta märtsist. Bändi liikmed on vokalistid Erik Vink ja Iisak Pilli, kitarristid Mehis Tamm ning Jörg-Erik Hanikat, bassist Claude Alt ja trummar Andres Täht.

Bänd tekkis puht juhuse tõttu. “Ühte punti sattusid kokku sama huvialaga poisid ja otsus moodustada bänd tehti spontaanselt,” ütles Mehis Tamm. “Viljeleme metalcore'i, mis on extreme metali ja hardcore punki segu, millele lisame erinevaid mõjutusi popist, rockist ja üldse kõigest, mis meeldib," tutvustasid bändiliikmed oma muusikaþanrit lähemalt. "Teeme just sellist muusikat, sest see on meile kõige südamelähedasem ja nii saab end ka välja elada." Lood sünnivad kõigi bändiliikmete ühisloominguna, igaüks annab oma panuse. “Enamjaolt luuakse lugusid bändiproovides, kuid ka kodus olles paneme mõned noodid kirja,” seletas Mehis lugude teket. Kindlasti saab kõige parema ülevaate bändist nende kontserte külastades.

Bändi nimi Her Memorial Discourse tähendab mälestusjutlustust – kõne, mis peetakse inimese elust tema matustel, tuues välja inimese parimad iseloomujooned ja temaga kogetud meeldejäävamad mäletused. Bändiliikmed leiavad, et lähedaste peale mõtlema hakkamiseks pole vaja ellu traagilist sündmust, vaid üksteisega tuleks igapäevaselt hästi läbi saada. Bänd peab esmatähtsaks oma loomingu tutvustamist nii kodu- kui ka välismaal ja seda võimalikult rohkearvulisele kuulajaskonnale.

2009 aastal salvestati esimene lugu “Circle Of Lies“. Juba 2009 detsembris avati oma MySpace leht, kus toimus tihe suhtlemine publikuga ning laaditi kuulamiseks oma lugusid. 13.oktoobril 2010 andis HMD välja oma esimese omanimelise EP, millel kõlas 5 lugu, "I don't need love to disappoint in...", “Drown, The Dead Sea“, “Les Miserables“, “If U Want a Date, Go Buy a Calendar“, “Intro“.

Looga “Countless Words“ kandideeriti Noortebänd 2010 finaali ent edutult. Üks parimaid esinemisi oli 5.märtsil 2011. aastal Riias. Kui Eestis on üsna raske saalitäit rahvast käima saada, siis Riias oli üllatus suur, kui rahvas esimesest hetkest, kui lavale astuti, täiesti pöördesse läks.

2013 aastal asuti osalema taas noortebändide konkursil ning jõuti 29.novembril Club Hollywoodis toimud finaali viie parema hulka. Esitati lood “Violent Bones”, “MF5″ ja “Dreamcatcher”.

6.mail avaldati uus lugu "Alone In This War". Suvel lahkus Rando Kangro, keda asendas Andres Täht. Teise kitarristina on juurde tulnud Jörg-Erik Hanikat. Bänd asus oma teist EP-d salvestama, mille produtseeris Sander Sadam ja kujundas Stina Leek.

24.01.2014 ilmus HMD teine EP "Chasing The Dream", mis tuli müügile iTunes, Amazon MP3 & Spotify. Youtube on üles pandud kaks lugu, "Valediction" ja "Violent Bones".

28.apriliil 2014 tuli Youtube'i üles “Dreamcatcher” muusikavideo. “Dreamcatcher” akustiline muusikavideo, mis filmitud Taevaskojas, kõlas 6.novembril uue tulijana ETV2 saates Eesti TOP 7.

Her Memorial Discourse andis 30.juulil 2015 välja oma loole "Nevermore" efektse ja meisterlikult tehtud muusikavideo. Video autor on bändi basskitarristi tüdruksõber ja Tartu Kõrgema Kunstikooli tudeng Stina Leek.

29.novembril esineti klubis Tapper legendaarse Venemaa metal bändi [AMATORY] soojendajatena.

21.veebruaril 2016 jõudis digipoodides müügile singel "Diamonds & Rust" ning Youtube'is avaldati muusikavideo.

Her Memorial Discourse võistles konkursi Wacken Metal Battle Estonia poolfinaalis 11.märtsil Tallinnas klubis Rockstars ent edasipääs jäi suletuks.

6.augustil 2016 tuldi välja metalkaveriga twenty one pilots loost "Heathens".

Her Memorial Discourse esines 29.oktoobril Tartus Genialistide klubis toimunud halloween party'l "Vandals III".

Faktid

Koosseis
Erik Vink : karjub
Iisak Pilli: laulab
Mehis Tamm : kitarrist
Jörg-Erik Hanikat : kitarrist
Claude Alt : bassimees
Andres Täht : trummar

Muud huvitavat

Seotud videod

Her Memorial Discourse - Diamonds & Rust
Her Memorial Discourse - Diamonds & Rust

Artist: Her Memorial Discourse

Lugu: Diamonds & Rust

Aasta: 2016

Reþissöör: Stina Leek

Her Memorial Discourse - Nevermore
Her Memorial Discourse - Nevermore

Artist: Her Memorial Discourse

Lugu: Nevermore

Aasta: 2015

Reþissöör: Stina Leek

Her Memorial Discourse - Dreamcatcher
Her Memorial Discourse - Dreamcatcher

Artist: Her Memorial Discourse

Lugu: Dreamcatcher

Album: Chasing The Dream

Aasta: 2014

Reþissöör: Adrian Ormaechea