Imany astub üles 12. juunil Alexela kontserdimajas maagilise kontsertkavaga



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 14.02.2024 - 12:58

Prantsuse laulja Imany külastab meid taas ülieduka kontserttuuriga “Voodoo Cello”, mille kava toob esile vokalisti sügava hääle ja kaheksa tšello müstilise koosluse. “You Will Never Know” ja “Don’t Be So Shy” lugudega populaarseks saanud Imany astub üles 12. juunil Alexela kontserdimajas.

“Voodoo Cello” ülieduka ja välja müüdud tuuri pikendamise tulemusel teist korda Eestit külastav Imany esitleb sügava, sooja ja rikkaliku helikeelega kontsertkava, mis 2022. aastal sai täissaali kaasmaalaste sooja vastuvõtu osaliseks. Kontserdil esitatakse lauljale iseloomuliku maheda hääle ja kaheksa tšello saatel ikooniliste poplaulude Imany loodud versioone. Tšellodel: Rodolphe Liskowitch, Julien Grattard, Octavio Angarita, Lucie Cravero, Bohdana Horecka, Laure Magnien, Polina Streltsova, Leonore Vedie.

Prantsusmaal sündinud, kuid Komoori päritolu Imany sügav hääl on üle kümne aasta võrgutanud kuulajaid lugudega souli, folgi ja bluusi žanritest. Ta on andnud välja kolm stuudioalbumit, millest viimase nime, “Voodoo Cello”, kannab ka käesolev kontserttuur. “Voodoo Cello” koosneb tuntud lugude oma-versioonidest, millele on Imany heliseade teinud ning nad ka salvestanud ja produtseerinud.

Lood on valitud nii laulja tänapäevastest lemmikutest kui ka klassikutest, mis on teda pikaajaliselt mõjutanud. “Originaalloo kaveri muudab heaks see, kui laul saab uues tõlgenduses sinu omaks. Ma lähenen lauludele ainult oma hääle ja kitarriga, otsin helistiku, mis mulle sobib ja muudan tempot… ning kuulan sõnu. Ma ei saa laulda sõnu, millesse ma ei usu” selgitab Imany oma loomisprotsessi.
Pop-souli diiva Imany sügava ja rütmilise, justkui loitsitud helikõlaga lood kannavad endas võimsaid ja emotsionaalseid kogemusi. “Voodoo Cello” kontsertidele omast üleloomulikku atmosfääri rõhutab sametilisele helikeelele lisaks ka visuaalselt köitev valguse vaatemäng, mis muudab kontserdi terviklikuks maagiliseks elamuseks.

Kontserdil tulevad esitamisele lood nagu “The A Team” (Ed Sheeran), “Like A Prayer” (Madonna), “Take Me to Church” (Hozier), “I’m Still Standing” (Elton John), “Total Eclipse of the Heart” (Bonnie Tyler), “Wild World” (Cat Stevens), “All The Things She Said” (t.A.T.u.).

Piletid Imany kontserdile tulevad müüki hinnaga alates 39 eurost 15. veebruaril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja veebilehel.

Veebileht: https://imanymusic.com/fr/home/