Tänavuse aasta megashow - 31. augustil esineb Tallinna lauluväljakul Armin Van Buuren



Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 19.02.2024 - 09:34

Laupäeval, 31. augustil annab Tallinna Lauluväljakul lähiregiooni ainsa grandioosse show hetke maailma üks kuumimaid artiste Armin Van Buuren, kelle loomingusse kuuluvad muuhulgas superhitid "This Is What It Feels Like", "In And Out Of Love", "Love You More", "Blah Blah Blah", "Burned With Desire", "Fine Without You" ja paljud teised. Tegemist on Baltiriikide ainsa showga, seetõttu on kontserdile oodata väga suurt arvu külalisi väljastpoolt Eestit.

Raadio Sky Plus programmijuht Vaido Pannel rõõmustas siiralt Armin van Buureni tagasitulemise üle. "Armin van Buuren on ikooniline nimi trance-muusika maailmas ja tema tagasitulek Eestisse on võimas tunnustus meie publikule. Armini muusika on tänaseks mõjutanud mitut põlvkonda ja see augustiõhtu Tallinnas on tantsumuusikasõprade jaoks hea võimalus kogeda taas üht ajaloolist hetke meie suurvormidega harjunud Lauluväljakul," lausus Pannel. „Armini kaubamärgiks on detailideni lihvitud heli ja visuaalide kooslus, mis mõjub ergastavalt ka inimesele, kes tema loominguga tihti ei kohtu. See festivali lõhnaga suurshow on kindlasti vääriline sündmus meie lühikese muusikasuve lõppu."

Armin Jozef Jacobus Daniel van Buuren on Hollandi DJ ja produtsent, sündinud 25. detsembril 1976. Alates 2001. aastast juhib ta iganädalast raadiosaadet "A State of Trance" (ASOT), mis jõuab ligi 40 miljoni kuulajani 84 riigis üle 100 raadiojaama kaudu. Ta on valitud maineka DJ Magi Top100 tabelis viiel korral parimaks DJ-ks ning 2023. aastal oli ta viiendal kohal. 2013. aastal esines ta esimese soolo-DJ-na Madison Square Gardenis, millest sai tema karjääri üks tipphetki.

Armin van Buuren on tuntud mitte ainult DJ-na, vaid ka eduka produtsendina. Tema albumid, sealhulgas "76" (2003), "Shivers" (2005), "Imagine" (2008), "Mirage" (2010), "Intense" (2013) ja "Embrace" (2015) on saavutanud suurt edu. "This Is What It Feels Like" singel tõi talle Grammy auhinna nominatsiooni. Tema muusikat iseloomustavad mitmekülgsus ja piireületav stiil.

Lisaks DJ-karjäärile ja muusikatootmisele on Armin ka plaadifirma Armada Music omanik. Alates 2003. aastast on Armada Music kasvanud üheks edukamaks plaadifirmaks maailmas, hõlmates üle 40 allika ja avaldades nii suurte nimede kui ka tõusvate talentide loomingut.

Armin van Buureni karjääri tähtsündmusteks on tema esinemised maailma suurimatel festivalidel ja klubides, sealhulgas esinemine Madisn Square Gardenis, kuninglikele perekondadele Hollandis ning A State of Trance üritused. Tema mõjukus muusikamaailmas ja DJ-kultuuris on hindamatu ning tema pühendumus fännidele jääb kõigile meelde.

Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketeris.

Kontserti toetavad: Tuborg Music, Raadio Sky Plus, Sky Radio