26. ja 27. juulil toimuva Võsu Rannafestivali väliskülalised on John Newman (UK), Kanine (UK) ja Vibe Chemistry (UK)

26. ja 27. juulil toimuva Võsu Rannafestivali väliskülalised on John Newman (UK), Kanine (UK) ja Vibe Chemistry (UK)

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 15.02.2024 - 17:09

26. ja 27. juulil toimuva Võsu Rannafestivali väliskülalisteks on maailmakuulus hitimeister John Newman (UK), Londonist pärit noor drum’n’bassi tõusev artist Kanine (pildil) ja UK singlitabeli sage külaline Vibe Chemistry. Kodumaalt pakub tuge tõeline staaride paraad: Tommy Cash, 5MIINUST, Reket, Shanon, Clicherik & Mäx ja paljud teised.

* Maailmakuulus DJ, laulja, laulukirjutaja ja produtsent John Newman, kes saavutas kuulsuse 2013. aastal hitiga "Love Me Again", esineb 27. juulil Võsu Rannafestivalil. John Newman on tuntud oma mitmekülgse muusika ja unikaalse stiili poolest, mis on viinud ta mitmete edetabelite tippu.

Newmani debüütsingel "Love Me Again" tõusis 2013. aastal koheselt UK edetabeli esikohale ja saavutas suure populaarsuse üle kogu maailma. Suurest menust annab aimu, et tänaseks päevaks on lugu kogunud Youtube keskkonnas üle miljardi vaatamise. Tema koostöö Calvin Harrisega loole "Blame" purustas striimimisrekordeid ning kinnistas Newmani koha popmuusika tipus.

Viimastel aastatel on John Newman teinud koostööd selliste superstaaridega nagu David Guetta, Sigma, Alesso ja esinenud maailma suurimatel lavadel, sealhulgas Tomorrowlandil ja Coachella festivalil.

Newmani singel „Hold On To My Love“, mis oli tema partnerluse avapauk Tomorrowland Musicuga, pakkudes kuulajatele tõelist tantsumuusika eufooriat ja emotsionaalset laengut. Newman toob oma unikaalse laivvokaali ja DJ oskused Võsu Rannafestivali lavale, pakkudes sellega unustamatu elamuse.

* Londonist pärit Kanine on kasvanud aastatega üheks drum’n’bassi lootustandvamaks artistiks. Tema arvukaid lugusid on välja andnud plaadifirmad Low Down Deep, Titan ja Distortion ning ta tuntuim lugu on on koos Frictioniga valminud "Your Love".

* Vibe Chemistry on Suurbritanniast pärit drum & bassi produtsent, kelle produtseeritud hitid "Balling" ja "Dancing Is Healing" on vallutanud UK Singles Charti. Tegev alates 2012. aastast ning juulis 2021 sõlmis ta oma esimese plaadilepingu DNB Allstarsiga ning ilmus EP nimega "Balling".

* Lisaks väliskülalistele saab Võsu Rannafestivali laval tänavu näha ja kuulda Eesti muusika tippe: Tommy Cash, 5MIINUST, Reket, Shanon, Clicherik & Mäx, Karl Killing, Villemdrillem, Kirot ning Heleza & An-Marlen.

REEDE, 26.JUULI
18.00 VÄRAVAD
19.00 HELEZA & AN-MARLEN
20.00 KARL KILLING
21.10 VILLEMDRILLEM
22.30 VIBE CHEMISTRY (UK)
23.40 KANINE (UK)
01.00 5MIINUST

LAUPÄEV, 27.JUULI
14.00 VÄRAVAD
15.00 KIROT
16.15 REKET
17.45 SHANON
19.15 CLICHERIK & MÄX
21.00 JOHN NEWMAN (UK)
22.30 TOMMY CASH
00.00 LUUDE (AUS)

Päevajuht on mõlemal Vaido Pannel.

Võsu Rannafestival on eelneva kaheteistkümne aastaga kasvanud üheks oluliseks suviseks sündmuseks ning tänasel päeval on tegemist ka suurima rannafestivaliga Eestis. Läbi aastate on festivalilt läbi käinud pea kõik Eesti suurimad staarid ning laiast maailmast Example, Netsky, Rudimetal DJ, Burak Yeter, Inna, Alexandra Stan, Haddaway, Captain Jack, DJ Bobo, Sigma, Mr Belt & Wezol ja Dr. Alban.

Festivalipiletid on müügil Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Ticketeris. Samas on müügis ka telkla- ning VIP parkla piletid.

Sündmust korraldab Sky Management OÜ.